HUS

Hallituksen päätökset 7.10.: Talouden sopeuttaminen on syksyn tärkein asia

Jaa

HUS-kuntayhtymän hallitus käsitteli kokouksessaan lisäksi strategian valmistelutilannetta.

Talouskehitystä seurataan tarkasti koko loppuvuosi

HUSin hallitus sai kokouksessa päivitettyä tietoa kuntayhtymän toiminnan ja talouden tilanteesta. Sitovien nettokulujen budjettiylitys oli elokuussa 4,9 %. Verrattuna tammi-heinäkuun budjettiylitykseen, joka oli 5,8 %, oli muutos oikean suuntainen, vaikkakaan ei vielä kovin merkittävä. Suunniteltua suurempi palvelutuotannon kysyntä selittää osittain sitovien nettokulujen budjettiylitystä. Talouden tehostamis- ja sopeuttamistoimien vaikutuksista raportoidaan hallitukselle seuraavan kerran marraskuussa.

Asiaa käsitelty hallituksessa edellisen kerran 16.9.2019

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Juha Tuominen, juha.a.tuominen(at)hus.fi, talousjohtaja Mari Frostell. mari.frostell(at)hus.fi, 0400 748 767

Sidosryhmäkysely HUSin strategiasta

Hallitus käynnisti HUSin strategian päivitysprosessin maaliskuussa ja sen jälkeen sitä on valmisteltu laajasti. Kesän aikana on toteutettu muun muassa henkilöstökysely ja asiaan on käsitelty myös HUSin jäsenkuntien edustajien kanssa. Loka-marraskuun aikana omistajakunnilta ja muilta sidosryhmiltä pyydetään uutta lausuntoa strategialuonnoksesta.

Asiaa käsitelty hallituksessa edellisen kerran päätösasiana 26.8.2019

Lisätietoja: Hallintojohtaja Lauri Tanner, lauri.tanner(at)hus.fi, 050 438 3602

Pöytäkirja ja kaikki päätökset

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa yli puoli miljoonaa potilasta. HUSissa työskentelee 25 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme