Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaoston päätökset 17.12.2018

Jaa

Kaupunginhallituksen konsernijaosto hyväksyi kaupungin liittymisen Urhea-halli Oy:n osakassopimuksen osapuoleksi.

Yhtiön tavoitteena on rakentaa Mäkelänrinteen lukion viereen noin 12 000 m2 suuruinen kansainvälisen tason arkiharjoittelukeskus. Harjoittelukeskus on päivisin urheiluakatemiaurheilijoiden, koululaisten ja lukion opiskelijoiden käytössä. Iltaisin ja viikonloppuisin sitä käyttävät urheiluseurat ja lajiliitot. Halliin on suunniteltu harjoitustilat muun muassa yleisurheilulle, koripallolle, rytmiselle voimistelulle, telinevoimistelulle, judolle ja painille.

Halliyhtiön tavoitteena on pitää nuorten urheiluharrastuksen hinta kohtuullisena ja tehdä hallin valmistuttua voittoa vuosittain vain sen verran, että tulos kattaa tarvittavat kulut ja korvausinvestoinnit. Hallihankkeen kaava on lainvoimainen. Rakentamisen arvioidaan käynnistyvän kesällä 2019 ja hallin on suunniteltu valmistuvan keväällä 2021. Kaupunginhallitus päätti yhtiön osakkeiden (2 000 kpl) merkitsemisestä 10.12.2018.

Kokouksessaan 17.12.2018 Helsingin kaupungin konsernijaosto kuuli myös Kiinteistö Oy Kaapelitalon sekä Länsimetro Oy:n ajankohtaiskatsaukset.

Konsernijaosto kokoontuu seuraavan kerran 22.1.2019

Päätöstiedotteen osoite on:

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/jaostot/konsernijaosto/paatostiedotteet

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslian viestintä
puh. 0505933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin Tukkutorin ja Teurastamon alueen innovaatiokilpailun pilotit käynnistymässä18.3.2019 13:46:46 EETTiedote

Lokakuussa 2018 julkistetussa Tukkutorin ja Teurastamon innovaatiokilpailussa haettiin palvelujen ja monipuolisen yritystoiminnan kehittämiseen uusia ideoita ja ratkaisuja. Kilpailuehdotuksia kertyi noin 60, joista pilotoitavaksi valikoitui seitsemän parhaaksi arvioitua. Lisäksi ideasarjassa palkittiin neljä ehdotusta. Pilottitoteutukset ovat parhaillaan käynnistymässä ja jatkuvat toukokuun loppuun asti.

Apulaispormestari Vesikansa puhui New Yorkissa Helsingin maksuttomasta ehkäisystä15.3.2019 11:44:04 EETTiedote

Helsingin sosiaali- ja terveystoimen apulaispormestari Sanna Vesikansa puhui torstaina 14. maaliskuuta New Yorkissa järjestetyssä Helvi Sipilä -seminaarissa Helsingin maksuttomasta ehkäisystä alle 25-vuotiaille. Vesikansa korosti puheenvuorossaan erityisesti nuorten itsensä osallisuutta maksuttoman ehkäisyn aloittamisessa ja myös sen toteutuksessa. Vesikansa nosti puheenvuorossaan esiin poliittisten nuorisojärjestöjen roolin ensin kuntalaisaloitteen tekemisessä maksuttomasta ehkäisystä nuorille ja myöhemmin niiden tärkeän roolin valtuustoaloitteen käsittelyssä. -On innostavaa päästä kertomaan Helsingin kokemuksista. Puheenvuoron jälkeen yleisöstä löytyi ihmisiä, joita kiinnosti nostaa mallia esiin myös heidän omissa yhteisöissään, Sanna Vesikansa kertoo. Helvi Sipilä -seminaari on perinteikäs suomalaisten naisjärjestöjen järjestämä oheistapahtuma YK:n naisten asemaa käsittelevän toimikunnan istunnon aikana. Vajaan viikon kestävän matkan aikana Vesikansa on myös tavannut New Yorkin apul

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme