Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaoston päätökset 17.12.2018

Jaa

Kaupunginhallituksen konsernijaosto hyväksyi kaupungin liittymisen Urhea-halli Oy:n osakassopimuksen osapuoleksi.

Yhtiön tavoitteena on rakentaa Mäkelänrinteen lukion viereen noin 12 000 m2 suuruinen kansainvälisen tason arkiharjoittelukeskus. Harjoittelukeskus on päivisin urheiluakatemiaurheilijoiden, koululaisten ja lukion opiskelijoiden käytössä. Iltaisin ja viikonloppuisin sitä käyttävät urheiluseurat ja lajiliitot. Halliin on suunniteltu harjoitustilat muun muassa yleisurheilulle, koripallolle, rytmiselle voimistelulle, telinevoimistelulle, judolle ja painille.

Halliyhtiön tavoitteena on pitää nuorten urheiluharrastuksen hinta kohtuullisena ja tehdä hallin valmistuttua voittoa vuosittain vain sen verran, että tulos kattaa tarvittavat kulut ja korvausinvestoinnit. Hallihankkeen kaava on lainvoimainen. Rakentamisen arvioidaan käynnistyvän kesällä 2019 ja hallin on suunniteltu valmistuvan keväällä 2021. Kaupunginhallitus päätti yhtiön osakkeiden (2 000 kpl) merkitsemisestä 10.12.2018.

Kokouksessaan 17.12.2018 Helsingin kaupungin konsernijaosto kuuli myös Kiinteistö Oy Kaapelitalon sekä Länsimetro Oy:n ajankohtaiskatsaukset.

Konsernijaosto kokoontuu seuraavan kerran 22.1.2019

Päätöstiedotteen osoite on:

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/jaostot/konsernijaosto/paatostiedotteet

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslian viestintä
puh. 0505933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Työttömyysaste pieneni kaikilla Helsingin asuinalueilla19.6.2019 11:33:00 EESTTiedote

Helsingin työttömyysaste oli vuoden 2018 lopussa 9,2 prosenttia. Työttömyysaste pieneni vuoden takaisesta reilulla prosenttiyksiköllä. Työttömyysaste laski kaikissa Helsingin suurpiireissä. Eniten pudotusta oli korkeimman työttömyysasteen alueella Itäisessä suurpiirissä. Vähiten työttömyysaste laski Eteläisessä suurpiirissä. Työttömyysasteet vaihtelevat Helsingin isoissa suurpiireissä Eteläisen 5,8 prosentin ja Itäisen 13,4 prosentin välillä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme