Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Henkilövaihdoksia Espoon kulttuuritalojen johdossa 1.8.2020 alkaen

Jaa

Espoon kulttuurikeskuksen tuotantopäällikkönä aloittaa 1.8.2020 FM Tero Kaakkunen. Kaakkunen siirtyy Espoon kulttuurikeskukseen Sellosalin tuotantopäällikön paikalta. Vastaavasti Sellosalin tuotantopäällikkönä aloittaa 24.8.2020 alkaen FM Henna Salo. Uuteen tehtäväänsä Salo siirtyy Music Finlandin vientipäällikön tehtävistä.

Espoon kaupungin Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut vastaa Espoon kuuden kulttuuritalon toiminnasta, sisällöistä ja varustelusta sekä kaupunkitapahtumista.

1.8.2020 alkaen kulttuuritalojen johdossa tapahtuu henkilövaihdoksia.

Espoon kulttuurikeskuksen tuotantopäällikkönä aloittaa 1.8.2020 FM Tero Kaakkunen. Kaakkunen siirtyy Espoon kulttuurikeskukseen Sellosalin tuotantopäällikön paikalta. Kaakkunen on työskennellyt Sellosalissa eri tehtävissä vuodesta 2003 alkaen.

Vastaavasti Sellosalin tuotantopäällikkönä aloittaa 24.8.2020 alkaen FM Henna Salo.
Uuteen tehtäväänsä Salo siirtyy Music Finlandin vientipäällikön tehtävistä, jossa hän on toiminut vuodesta 2012 lähtien.


Tuotantopäällikön vastuulla on kulttuuritalon toiminnan johtaminen, ohjelmasisällöt, henkilöstö, talous, tapahtumamarkkinointi ja viestintä.

Tuotantopäälliköt kuuluvat Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden johtoryhmään, jonka osana kuusi kulttuuritaloa ja kaupunkitapahtumat toimivat.

Espoon kaupungin kulttuuritalot ovat Lasten kulttuurikeskus Aurora, Kannusali, Karatalo, Espoon kulttuurikeskus, Näyttelykeskus WeeGee ja Sellosali.

Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden kuusi toimipistettä ja kaupunkitapahtumat keräsivät vuonna 2019 noin 940 000 kävijää.

Koronaepidemian vuoksi peruttu tapahtumatoiminta on käynnistynyt THL:n ja AVI:n ohjeistuksen mukaisesti asteittain 2.6. alkaen.


Lisätietoja:

Lea Rintala
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelupäällikkö
Espoon kaupunki
046 877 1952, lea.rintala@espoo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lea Rintala
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelupäällikkö
Espoon kaupunki
046 877 1952, lea.rintala@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi Tommi Kuukka2.7.2021 10:08:29 EEST | Uutinen

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tommi Kuukka. Tehtävää haki 51 hakijaa, joista kuusi haastateltiin. Kehittämisjohtaja vastaa sote-palvelujen kehittämiskokonaisuudesta sekä digitaalisen ja teknologisen potentiaalin hyödyntämisestä kuntalaisten hoidossa ja prosessien hallinnassa. Kehittämisjohtaja on sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme