HUS

HUS nästa informationsmöte om coronaviruset ordnas 15.1.

Dela

HUS nästa coronavirusinfo är på fredag 15.1. klockan 12. Temat är det aktuella läget för coronavirusepidemin.

Talare är chefsöverläkare Markku Mäkijärvi och biträdande överläkare Eeva Ruotsalainen. Infot räcker 15-30 minuter och sänds direkt på HUS webbplats.

Under infot har medierna möjlighet att ställa frågor via Teams-mötet.

Under själva mötet ber man om ordet i Teams-chatten och mötets ordförande, som representerar HUS kommunikation, fördelar ordet. Vi ber om anmälan via blanketten som finns bifogad. Utöver namnet ber vi deltagarna i Teams-mötet ange vilket medium de representerar. 

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal. Mötena ordnas på finska men det går bra att ställa frågor på svenska. 

Sändningen är öppen för alla och kan följas på vår webbplats: www.hus.fi/sv/coronavirusinfo

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal.

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum