HUS

HUSin vuosikertomus 2021 kuvaa koronapandemian varjostamaa toimintavuotta

Jaa

Koronapandemia vaikutti vuonna 2021 yhä voimakkaasti HUSin toimintaan. Se näkyi niin potilasmäärissä, taloudessa kuin henkilöstön jaksamisessakin. HUS aloitti viime vuonna myös valmistautumisen tulevaa sote-uudistukseen.

HUSin vuosikertomus vuodelta 2021 on julkaistu verkossa osoitteesta https://husinvuosi.fi/. Verkkosivuilta voi myös lukea henkilöstökertomuksen, hoitotyön vuosikertomuksen ja Logistiikan ja Hankintojen vastuullisuusraportin. Vuosikertomus on julkaistu myös ruotsiksi ja englanniksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme