Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Huvittele Linnanmäen loistavissa laitteissa

Jaa

Linnanmäki loistaa jälleen Valokarnevaalin ajan 12.-22.10.2017 Helsingin säkenöivämpänä kaupunginosana. Valohoidosta voi nauttia päivittäin häikäisevien valoteosten, valotaide-esitysten, tähtiartistien sekä valaistun puiston loisteessa. Taivaalla nähdään myös tuplasti valoa, sillä Valokarnevaali alkaa 12.10. ja päättyy 22.10. ilotulitukseen!

Linnanmäen Valokarnevaali
Linnanmäen Valokarnevaali

Jo perinteeksi muodostunut Valokarnevaali tuo jälleen runsain määrin valoa ja väriä innokkaiden huvipuistokävijöiden lokakuuhun. Erikoisvalaistuna loistava Linnanmäen Huvipuisto ihastuttaa kävijöitä ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden syksyn viimeiseen huvipuistohuvitteluun ennen kauden päättymistä. Valokarnevaalin aikaan kävijöillä on vielä mahdollisuus myös iloita nostalgisesta Vekkulasta.

Valotaidetta ja tähtiartisteja

Karnevaalin aikana voi ihastella mm. vesitornissa videosuunnittelija Janne Aholan upeaa videoteosta “Counterparts” sekä Hurjakurussa hohkaavaa valotaiteilija Anssi Ruotasen valoteosta “Emanaatio”.

- Usea huvipuistolaite on saanut myös erityisvalaistuksen. Esimerkiksi Autoradalla voi käydä kokemassa ajelun uudenlaisessa tunnelmassa, yksi valoinstallaatio on nähtävissä Maisemajunasta käsin, Linnunrata eXtran laiturialueen tunnelma korostuu Valokarnevaalin ajan ja Vuoristoradan tunnelissa värit ja muodot vilisevät silmissä, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Valokarnevaali alkaa ja päättyy ilotulitukseen – taivaan täyttää säkenöivät raketit to 12.10. sekä su 22.10. klo 21.50. Perinteiseen tapaan Valokarnevaalin aikaan tähtiloistoa nähdään myös Ohjelmalava Estradilla. Tänä vuonna karnevaalin aloittaa to 12.10. huippusuosittu Erin ja lavalle nousevat Valokarnevaalin aikana myös mm. Møtions, The Holy, Vesta, Prinssi Jusuf, Mira Luoti ja Scandinavian Music Group kvartetti. Huvipuiston alueella lumoava Belenos Group of Arts tuo valotaiteen yleisön luokse Ikaros-valoesityksellä.

- Belenoksen esitys on yhdistelmä fantasiaa ja flow-taiteita. Ryhmän esitys hurmaa varmasti kaikenikäiset katsojat ja iloksemme ryhmä esiintyykin joka ilta huvipuiston alueella, Linnanmäen ohjelmatuottaja Ella Piesala kertoo.

Valokarnevaali Linnanmäen Huvipuistossa 12.–22.10.2017. Kaikki ohjelma ja sisäänpääsy huvipuistoon on huvipuistokävijöille maksutonta, huvipuistolaitteisiin tarvitsee rannekkeen tai laitelipun. Muutokset mahdollisia. Valokarnevaali toteutetaan yhteistyössä Sun Effects Oy:n kanssa. www.linnanmaki.fi/valokarnevaali

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linnanmäen Valokarnevaali
Linnanmäen Valokarnevaali
Lataa
Linnanmäen Valokarnevaali
Linnanmäen Valokarnevaali
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2016 lahjoitettiin 4,3 miljoonaa euroa ja tavoite vuodelle 2017 on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2017 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

KUTSU lehdistötilaisuuteen: Hyppää Taigan siiville jo ennakkoon Valokarnevaalin loistavien tähtihetkien lomassa!27.9.2018 12:23Tiedote

Päivä: To 11.10.2018 Klo: 14-15.30 (ilmoittautuminen klo 14, tilaisuus alkaa klo 14.30) Paikka: Linnanmäen Huvipuisto, Pohjoinen sisäänkäynti, Tivolikuja 1, Helsinki Ilmoittautuminen lomakkeella, päättyy pe 5.10. klo 12.00 Tervetuloa kuulemaan, miten Linnanmäen kaikkien aikojen isoin hanke, Taiga-ratalaitteen rakentaminen, edistyy. Paljastamme lehdistötilaisuudessa myös koko rataprofiilin ja saatte Kinossamme esimakua, miltä laitteen kyyti tulee tuntumaan. Haluamme kutsua lehdistön edustajat myös kokemaan Linnanmäen 14. Valokarnevaalin, jonne Ivana Helsinki on suunnitellut loistavia tähtihetkiä. Lehdistötilaisuudessa Paola Suhonen on paikalla kertomassa, miten Valokarnevaalilla tulee yhdistymään muoti, musiikki ja valo. Lehdistötilaisuus kestää noin tunnin (klo 15.30 asti), jonka jälkeen on mahdollisuus kokea kaverin kanssa Valokarnevaalin tähtihetket puiston avautuessa samaan aikaan! Linnanmäki antaa osallistujille omatoimista tutustumista varten kaksi ranneketta. Huomaathan, että til

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme