McDonald's

Hyvinkään McDonald’s-ravintola uudistuu ja aloittaa pöytiintarjoilun

Jaa

Hyvinkään McDonald’s-ravintola sulkeutuu remontin ajaksi 27.9. alkaen. Kuukauden mittaisessa remontissa ravintola saa digitaaliset tilauskioskit sekä uuden ilmeen. Uudistunut ravintola aloittaa remontin myötä pöytiintarjoilun.

Hyvinkään McDonald’s-ravintola on lauantaina 26.9. avoinna viimeistä päivää ennen mittavaa remonttia. Täysin uudistunut ravintola avataan lokakuun lopussa.

Ravintolaan asennetaan laajan remontin yhteydessä uudet digitaaliset tilauskioskit. Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään. Autokaistan asiakkaita tulevat palvelemaan uudet digitaaliset menutaulut.

Ravintolasali saa täysin uuden Alphabet-konseptin mukaisen ilmeen. Nyt myös ravintolan alakerrasta otetaan tiloja asiakaskäyttöön.

Remontin myötä Hyvinkään-ravintola palkkaa 15 uutta työntekijää.

”Hyvinkään McDonald’s-ravintolan sijainti on erinomainen ja se toimii loistavasti myös kotiinkuljetuksen näkökulmasta. Remontin valmistelu on ollut erityisen laaja ja olen iloinen, että lopultakin myös Hyvinkään ravintola saadaan modernisoitua asiakkaiden toiveiden mukaisesti”, kertoo yrittäjä Ville Lindén.

McDonald’s jatkaa Suomessa ravintoloidensa kehittämistä yhdessä yrittäjiensä kanssa. Hyvinkään McDonald’s-ravintola on jo 44. Suomen McDonald’s-ravintola, josta löytyvät digitaaliset tilauskioskit.

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Ville Lindén, puh. +358 40 570 3691, ville.linden (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme