Insinööriliitto IL ry

Insinööriliitto kannattaa Fjäderiä Akavan puheenjohtajaksi

Jaa

Nykyinen puheenjohtaja Sture Fjäder on Insinööriliiton ehdokas Akavan puheenjohtajaksi. Liiton hallitus päätti asiasta tänään vilkkaan keskustelun ja tiukan äänestyksen jälkeen.

Puheenjohtaja Samu Salon mukaan päätöksen tekeminen ei ollut helppoa. Kummankin ehdokkaan puolesta löytyi argumentteja.
- Keskusjärjestöllä ei kuitenkaan voi olla kuin yksi puheenjohtaja. Insinööriliiton hallitus päätyi siihen, että akuutissa, varsin poikkeuksellisessa tilanteessa on hyvä, että Akavan johdossa on Fjäderin tapainen kokenut neuvottelija ja asioiden hoitaja, Salo sanoo.
Akava valitsee puheenjohtajan elokuussa pidettävässä liittokokouksessaan. Fjäder on johtanut keskusjärjestöä vuodesta 2011 lähtien.
Insinööriliitto odottaa, että Akava keskusjärjestönä kirkastaa rooliaan suomalaisessa työmarkkinakentässä, kun keskusjärjestöjen rooli on murroksessa. Insinööriliitto edellyttää Akavalta toimia, joilla se vastaa entistä paremmin jäsenistön tarpeisiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo 040 184 2290
viestintäpäällikkö Jari Rauhamäki 0405052115

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme