Insinööriliitto IL ry

Insinöörit perheineen juhlivat höyryjuna Ukko-Pekalla

Jaa

Höyryjuna Ukko-Pekka kuljettaa joukon insinöörejä ja heidän perheenjäseniään tulevana sunnuntaina Kouvolasta Pulsan asemalle sata vuotta täyttävän Insinööriliiton perhetapahtumaan.

Tapahtumapaikalla on mukavaa yhdessäoloa ja hauskaa tekemistä koko perheelle: jättipalapelin kasaamista, Huojuvan tornin rakentamista, jousiammuntaa, onnenpyörä ja paljon muuta.

Höyryjunamatka on yksi yli 40 tapahtumasta, joilla Insinööriliitto juhlii sadan vuoden historiaansa. Jäsentapahtumia järjestetään ympäri maata. Sunnuntain tapahtuma on jo etukäteen täyteen varattu.

– Juhlavuoden tavoite on rikkoa perinteisiä käsityksiä insinööreistä ja avata insinöörien maailmaa sekä työn monipuolisuutta laajalle yleisölle. Harva edes huomaa, kuinka monella elämänalueella aivan tavallisten insinöörien työ ja kädenjälki näkyvät jokapäiväisessä arjessa, kertoo juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola.

Perhepäivä höyryjuna Ukko-Pekalla järjestetään tulevana sunnuntaina. Kokoontuminen alkaa kello 9:15 Kouvolan asemalta, ja paluu on samaan paikkaan höyryjunan aikataulun mukaisesti kello 15:08. Tapahtuma on ilmainen Insinööriliiton jäsenille ja heidän perheilleen.

– Juhlavuoden yksi kuudesta teemasta liittyy perheisiin, yhdessä olemiseen ja yhdessä tekemiseen. Näillä koko perheelle, sukulaisille ja ystäville suunnatuilla tapahtumilla haluamme muistuttaa, kuinka tärkeää on kaiken kiireen ja arkisen työn keskellä pitää huolta lähimmisistään, Insinööriliiton puheenjohtaja Samu Salo sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo, 040 184 2290

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme