Minerva Kustannus

Jarmo Lautamäelle villieläinten pelastaminen on sydämen asia

Jaa
Mikkeliläinen Jarmo Lautamäki on jo pari vuosikymmentä hoitanut ja kuntouttanut hätään joutuneita luonnonvaraisia eläimiä omassa kodissaan. Jampan eläinhoitolassa on autettu tuhansia eläimiä. Vesa Kontiaisen kirjoittamassa kirjassa Lautamäki kertoo kymmeniä erilaisia eläinpelastustarinoita vuosien varrelta.

Vuonna 2017 Jarmo Lautamäki perusti villieläinten pelastamiseen ja hoitamiseen keskittyneen Elämäni eläimet ry:n, joka tunnetaan paremmin Jampan eläinhoitolana. Jampan ohjenuora on, ettei mitään eläintä saa jättää hädänalaiseen tilaan. Hoitolaan tuodaan vuosittain satoja erilaisia eläinpotilaita.

Kaikkea odottamatonta voi tapahtua, ja pelastustöitä tehdään välillä mitä erikoisimmissa paikoissa. Hauskoja, liikuttavia ja opettavaisia pelastustarinoita on joutsenista, oravista, siileistä, viirupöllöistä, mäyristä, näädistä sekä kymmenistä muista lajeista.

Helsingin eläinsuojeluyhdistys Hesy palkitsi Jarmo Lautamäen arvokkaasta ja merkittävästä työstä Eläinsuojelun Topelius -palkinnolla marraskuussa 2022. Hänen ansiostaan lukemattomat eläimet ovat jääneet henkiin ja päässeet palaamaan kotiinsa luontoon.

Vesa Kontiainen
ELÄMÄNI ELÄIMET
Jampan villieläinhoitola
Ilmestyy 14.3.2023
Myös e- ja äänikirjana

Vesa Kontiainen on juvalainen tietokirjailija ja toimittaja. Hän on kirjoittanut kaksitoista kirjaa, joista viimeisimpiä ovat Popeda Nelkytä vuotta, Mika Sundqvist - Suomirockin sekatyömies, Hurriganes - Albumit 1973-1988 ja Mato Valtonen - Hullunrohkea monitoimielämä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Minerva Kustannus
Minerva Kustannus
Eerikinkatu 27, 2. krs
00180 HELSINKI

https://www.minervakustannus.fi

Minerva Kustannus julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi.

Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta. Kustannustoimintamme pääalueet ovat tieto- ja harrastekirjat, lahja- ja kuvateokset sekä lastenkirjat.

Haluamme olla innovatiivinen ja avarakatseinen laatukirjojen kustantaja.

Minerva Kustannus kuuluu WSOY-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme