McDonald's

Järvenpään McDonald’s-ravintola laajenee

Jaa

Järvenpään McDonald’s-ravintolaa uudistetaan ja laajennetaan tammi-helmikuun aikana. Remontin myötä ravintolan asiakaspaikkojen määrä kasvaa.

Järvenpään McDonald’s-ravintola menee remonttiin noin kuukauden ajaksi 10.1. alkaen.

Remontissa ravintolarakennusta laajennetaan, ja ravintolan asiakaspaikat nousevat 85 paikasta sataan. Ravintolaan avataan myös kansainvälisen konseptin mukainen McCafe. Kyseessä on konseptin ensimmäinen pilottihanke Suomessa.

Ravintola on remontin aluksi kokonaan suljettu 10.–14.1.2022. Perjantai 14.1. iltapäivästä alkaen asiakkaiden on mahdollista noutaa McDonald’sista tuttuja ruokia mukaansa joko autokaistalta tai tilata niitä ennakkoon parkkipaikalle McDonald’s-sovelluksen avulla. Lisäksi ruokaa voi tilata kotiin kuljetettuna McDeliveryn (Foodora ja Wolt) kautta.

Ravintolasaliin pääsee ruokailemaan jälleen 28.1., ja remontin arvioidaan valmistuvan kokonaisuudessaan helmikuun puolessa välissä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 67 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 57 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme