McDonald's

Jyväskylän Jyväskeskuksen McDonald’s-ravintola uudistuu täysin ja aloittaa pöytiintarjoilun

Jaa

McDonald’s-ravintola Jyväskylän ydinkeskustassa sulkeutuu noin kaksi ja puoli viikkoa kestävän remontin ajaksi tiistaina 6.4.2021. Uudistunut Jyväskeskuksen ravintola avaa ovensa jälleen huhtikuun puolivälin jälkeen. Ravintolan sisustus uudistuu remontissa kokonaisuudessaan ja remontin myötä ravintolaan saadaan aiempaa enemmän asiakaspaikkoja. Remontin valmistuttua ravintolassa aloitetaan myös pöytiintarjoilu. Remontissa saatavien lisäneliöiden ansiosta ravintola on jatkossa yksi Suomen suurimmista McDonald’s-ravintoloista.

Remontissa Jyväskeskuksen McDonald’s-ravintola saa täysin uuden ilmeen, ja sinne asennetaan digitaaliset tilauskioskit. Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään.

Ravintolaa myös laajennetaan remontin yhteydessä, joten se saa samalla lisää asiakaspaikkoja. Remontin jälkeen Jyväskeskuksen ravintola on Suomen yksi suurimmista McDonald’s-ravintoloista.

”Odotamme innolla, että pääsemme aloittamaan työt täysin uudistetussa ja modernisoidussa ravintolassa. Remontin ansiosta pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisemman ja nykyaikaisemman ravintolakokemuksen sekä palvelemaan yhä isompaa asiakasjoukkoa”, kertoo McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari.

Jyväskylän Jyväskeskuksen McDonald’s-ravintola on jo 52. Suomen McDonald’s-ravintola, josta löytyvät digitaaliset tilauskioskit.

Toisen polven McDonald’s-yrittäjä panostaa Jyväskylään

Ari Taivalsaaren isä avasi Jyväskeskuksen McDonald’s-ravintolan vuonna 1993 kaupungin ensimmäisenä McDonald’s-ketjun ravintolana. Ari Taivalsaari aloitti McDonald’s-yrittäjänä isänsä jalanjäljissä vuonna 1998 ja on laajentanut sekä uudistanut liiketoimintaansa siitä lähtien. Tällä hetkellä hän toimii yrittäjänä yhteensä 13 McDonald’s-ravintolassa kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa ja työllistää yhteensä noin 750 työntekijää.

”Pidän tärkeänä, että Jyväskylän keskusta-alueeseen investoidaan ja sen elinvoimaisuutta pidetään yllä. Jyväskeskuksen ravintola on minun kohdallani se, mistä kaikki alkoi. Uskon, että monella jyväskyläläisellä on minun laillani vahva tunneside ravintolaan ja sen sijaintiin”, Taivalsaari kertoo.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari, puh. 040 715 9900, ari.taivalsaari (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme