Alko Oy

Kaarinan Piikkiön Alko uudistuu

Jaa

Kaarinan Piikkiön Alkon myymälä saa uuden ilmeen remontin myötä. Myymälä on avoinna ennen remonttia 17. syyskuuta saakka ja se avataan uudistettuna jälleen 10. marraskuuta.

Kaarinan Piikkiön Alko saa uuden ilmeen myymäläuudistuksen myötä. Myymälä on avoinna ennen remonttia lauantaihin 17. syyskuuta klo 15 saakka ja se avataan torstaina 10. marraskuuta klo 10. Myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat Alkot mm. Kaarinassa (Hovirinnantie 5) sekä Paimiossa (Asematie 1).

”Uudistetun myymälän ilme on ulkoasultaan raikas ja tuotteiden esillepano on asiakkaille entistä selkeämpi. Valikoimamme säilyy tutun monipuolisena, vaikka myymälän pinta-ala hieman pieneneekin. Remontti on laaja ja tila rakennetaan kokonaisuudessaan uudelleen, joten myymälä on suljettuna vajaan kahden kuukauden ajan. Toivotamme asiakkaat jälleen marraskuussa tervetulleiksi asioimaan uudistettuun Piikkiön myymälään ja kysymään juomavinkkejä asiansa osaavilta myyjiltämme”, kertoo palvelujohtaja Juha Laanti.

Uudistetulla myymällä on myös uudet aukioloajat. Myymälä palvelee maanantaista torstaihin klo 10–19, perjantaisin klo 10–20 ja lauantaisin klo 10–18.

Maukkaat makuparit syksyn runsaaseen satokauteen

Piikkiön myymälässä on noin 550 tuotteen valikoima, joista viinejä on noin 300, panimotuotteita 80, väkeviä 150 ja alkoholittomia juomia 20.

”Syksyllä herkutellaan metsän ja puutarhan antimilla, kuten sienillä, loppukesän marjoilla, juureksilla ja omenoilla. Myös riistakausi on alkanut. Mehevät syksyn maut ansaitsevat vierelleen sopivat makuparijuomat, joita henkilökuntamme osaa suositella”, palvelupäällikkö Simo Lehikoinen kuvailee.

”Kuuntelemme asiakkaiden tuote-ehdotuksia ja muokkaamme valikoimaamme jatkuvasti vastaamaan toiveita. Valikoimatoiveita voi esittää suoraan myymälän henkilökunnalle tai verkko-osoitteessa alkotoive.fi”, Lehikoinen lisää.

Alkon asiakkaat ovat löytäneet yhä vahvemmin verkkoasioinnin. Valtakunnallisesti verkkokauppatilaukset kasvoivat viime vuonna noin 27 prosenttia.

”Samoissa lukemissa olemme myös Kaarinan seudulla. Asiakkaat arvostavat vaivattomuutta ja sitä, että asiointi ei ole riippuvainen ajasta tai paikasta. Osa haluaa myös minimoida asiointiaikaansa. Verkkokaupassa koko Alkon valikoima on tasapuolisesti kaikkien saatavilla ja paketti on noudettavissa mistä tahansa myymälästä. Toimitus on maksuton ja toimitusaika nopeimmillaan pari päivää”, Lehikoinen sanoo.

Perjantaipuhelin: matalan kynnyksen juttuseuraa

Alkon vastuullisuusteemana on toista vuotta peräkkäin yksinäisyys. Alko on mukana tukemassa HelsinkiMission Perjantaipuhelinta, joka tarjoaa ystävällisen kuuntelijan ja keskustelukumppanin – matalan kynnyksen keinon lievittää yksinäisyyttä.

Puhelimessa soittaja kohdataan tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Elokuusta joulukuuhun puheluihin on vastaamassa Alkon koulutettuja vapaaehtoisia joka perjantai klo 17–19 numerossa 09 2312 0390. Yksinäisyyden tunteet tuntuvat voimakkaimmilta erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin ihmisillä on vapaa-aikaa.

”Meihin alkolaisiin on jo sisäänrakennettu huomioiva asiakaspalvelu ja erilaisten ihmisten kohtaaminen. Näin Alkon 90-vuotisjuhlavuonna on hienoa, että alkolaisille tarjottiin tällaista mahdollisuutta osallistua vapaaehtoistyöhön. Toivomme, että yksinäisyyttä kokevat löytävät tämän uuden palvelun äärelle”, Juha Laanti sanoo.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Juha Laanti, 040 730 4908­­­, juha.laanti@alko.fi 
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 372 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2021 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 55 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme