Storytel Oy

Kaikissa lapsissa on jotain erityistä, mutta heissä sitä on ripaus enemmän – Ville Myllyrinteen lukemassa Erityiset-äänikirjasarjassa yhteenkuuluvuus on tärkeintä ja vaikeuksille saa myös nauraa

Jaa

Kiusaamista, kepposia, ylivilkkautta, hankaluuksia tunteiden ilmaisussa ja keskittymisessä – koulumaailmassa voi joskus tarvita erityistä tukea, etenkin ystäviltä.

Erityiset-äänikirjasarja pohjautuu Aito Median ja Ylen lastenohjelmien TV-draamasarjaan.
Erityiset-äänikirjasarja pohjautuu Aito Median ja Ylen lastenohjelmien TV-draamasarjaan.

Humoristinen lasten äänikirjasarja Erityiset kertoo alakoulun pienluokasta, jolla opiskelee kuusi hyvin erityistä lasta. Tommi, Isabel, Sara, Stefan, Jusuf ja Pinja tunnetaan muilla luokilla häirikköinä, kiusattuina tai muuten vain omituisina, mutta erityisluokalla joukkiosta muodostuu osiaan suurempi kokonaisuus, jossa ketään ei jätetä yksin. Hulvattomattomat tarinat naurattavat etenkin kouluikäisiä kuuntelijoita ja muistuttavat samalla erilaisuuden hyväksymisen, yhteenkuuluvuuden ja moninaisuuden tärkeydestä.

Storytel Original -äänikirjasarja pohjautuu Aito Median ja Ylen lastenohjelmien tuottamaan TV-draamasarjaan. Äänikirjat on kirjoittanut TV-sarjan käsikirjoittaja Hannu Kontturi ja ne lukee näyttelijä Ville Myllyrinne.

– Erityiset päätyi kirjalliseen muotoonsa televisiosarjan valmiin käsikirjoituksen pohjalta. Kirja on kuitenkin aivan eri asia kuin käsikirjoitus, joka jättää paljon luovia ratkaisuja ohjaajan, näyttelijöiden ja muiden taiteilijoiden käsiin. Nyt sain kerrankin olla diktaattori ja päättää kaikesta itse. Kuivakka käsikirjoitus sai ylleen railakkaan kirjoitusasun ja säkillisen isävitsejä. Uskon, että myös sarjan nähneet saavat äänikirjoista hupia – ja toisinpäin, Hannu Kontturi sanoo.

– Toivon näiden tarinoiden avaavan ovia ja ikkunoita isojen ja pienten luokkien välille. Kaikki lapset ovat erityisiä, toisissa erityisyyttä on vain hippusen enemmän.

Äänikirjasarjan kaikki kymmenen osaa ovat kuunneltavissa yksinoikeudella Storytelissä. Erityiset TV-sarja on katsottavissa Yle Areenassa.

Hannu Kontturi on käsikirjoittaja ja ohjaaja, joka on kehitellyt yli kymmenvuotisen uransa aikana monipuolisesti niin draama-, reality- kuin viihdesarjojakin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot & lehdistökuuntelut:

Hanna Walldén
Marketing Manager, Content & Communication
hanna.wallden@storytel.com
+358 50 352 8622

Kuvat

Erityiset-äänikirjasarja pohjautuu Aito Median ja Ylen lastenohjelmien TV-draamasarjaan.
Erityiset-äänikirjasarja pohjautuu Aito Median ja Ylen lastenohjelmien TV-draamasarjaan.
Lataa
Erityiset-äänikirjasarjan kansikuva
Erityiset-äänikirjasarjan kansikuva
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Storytel Oy
Käenkuja 3Aa
00500 Helsinki

http://www.storytel.com

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, jonka visiona on tehdä maailmasta empaattisempi paikka tarinoiden kautta. Palvelu toimii älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tarinoista rajattomasti missä ja milloin vain. Suomessa Storytelin valikoima kattaa yli 300 000 ääni- ja e-kirjaa.

Paitsi digitaalinen kirjapalvelu Storytel on myös kasvava kustannuskonserni. Storytelin kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista, kuten Norstedts, Gummerus Kustannus, Massolit, StorySide, Aula & Co, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms ja Norstedts Kartor. Storytel julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjoja, äänikirjasarjoja sekä podcasteja. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä yli 20 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Sisko Savonlahdelta Vastaa kysymykseen -niminen Storytel Original -haastattelusarja29.9.2021 13:54:46 EEST | Tiedote

Juuri uuden Kai minä halusin tätä -kirjansa julkaisseelta Sisko Savonlahdelta ilmestyy ääni- ja e-kirjapalvelu Storytelissä Vastaa kysymykseen -niminen haastattelusarja. Sarjassa suorapuheisina tunnetut suomalaiset vastaavat yllättäviin ja vähemmän yllättäviin kysymyksiin, jotka Sisko Savonlahti on löytänyt internetistä. Vastaa kysymykseen on Storytel Original -tuotanto ja kuunneltavissa vain Storytelissä.

Lucinda Rileyn Kadonnut sisar odotetusti Storytelin kesän kuunnelluin kirja - muut menestyjät yllättävät3.9.2021 11:43:40 EEST | Tiedote

Huippusuositun irlantilaiskirjailija Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta -sarjan seitsemäs osa nousi odotetusti Storytelin kesän kappalemääräisesti kuunnelluimmaksi kirjaksi. Kymmenestä kuunnelluimmasta kirjasta kuusi oli lastenkirjoja. Top 10:ssä nähtiin myös Storytel Original -julkaisu Sydänjää, jonka ovat kirjoittaneet Camilla Läckberg ja Alexander Karim.