Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kaisa Kivipelto strategiksi Danske Bankiin

Jaa

Kaisa Kivipelto on aloittanut Danske Bankin varallisuudenhoidossa senior strategina.

Kivipelto työskentelee pohjoismaisessa strategiatiimissä, jonka tehtävä on muodostaa kokonaisnäkemys markkinoiden kehityksestä. Suomessa Kivipelto vastaa näkemyksen muodostamisen lisäksi sen kommunikoimisesta asiakkaille, pankin asiantuntijoille ja medialle.

Tehtävä on Kivipellon mukaan kiinnostava tilanteessa, jossa varallisuudenhoito on muuttumassa.

”Muutos tapahtuu osittain sääntelyn ohjaamana, mutta etenkin asiakkaiden tarpeiden ajamana. Asiakkaat haluavat ajantasaista sijoitusneuvontaa ja heille räätälöityä varallisuudenhoitoa, ja on hienoa olla mukana tuomassa näitä ratkaisuja asiakkaille”, Kivipelto kertoo.

Kivipellon mukaan näkemys markkinoista on nyt kahtiajakoinen, sillä takana on pitkä osakemarkkinoiden nousu.

”Tällä hetkellä takana on pitkä osakemarkkinoiden nousu, ja taloustilanne on kansainvälisesti paras sitten finanssikriisin. Suuria kysymysmerkkejä ovat milloin talouskasvu alkaa hiipua, ja milloin se alkaa vaikuttamaan sijoitusmarkkinoihin. Toistaiseksi näyttää vielä kuitenkin hyvältä.”

Lue Kaisa Kivipellon näkemys siitä, miten korkomarkkinat ennakoivat talouskehitystä juuri nyt. Analyysi on luettavissa täältä.

Kivipelto siirtyi Danske Bankiin Alfed Bergiltä, jossa hän työskenteli osakesalkunhoitajana vastuualueellaan suomalaiset ja euro-alueen osakkeet. Hän on suorittanut maisteritutkinnot St. Andrewsin yliopistossa Skotlannissa ja Helsingin kauppakorkeakoulussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaisa Kivipelto, senior strategi, Danske Bank, puh. 050 434 6230, kaisa.kivipelto@danskebank.fi

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Korkeakoulutetut aikovat sijoittaa myös vuonna 2019 - Danske Bankin ja Akavan yhteistyö avaa sadoilletuhansille edullisemmat sijoituspalvelut15.1.2019 08:00:00Tiedote

Danske Bank laajentaa yhteistyötä akavalaisten liittojen kanssa sijoituspalveluihin. Yhteistyö avaa sadoille- tuhansille suomalaisille helpon ja edullisen tavan sijoittaa riippumatta siitä, minkä pankin asiakkaita he ovat. Korkeakoulutetuista sijoittaa suurempi osa kuin kaikista suomalaisista. Aktiivisuus jatkuu myös vuonna 2019, kertoo tuore kyselytutkimus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme