Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kaupunginvaltuuston kokous 28.3. peruutettu

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuuston kokous 28.3. on peruutettu asioiden vähäisen määrän vuoksi. Kokoukseen valmistellut asiat on tarkoitus käsitellä keskiviikkona 11.4.

Kaupunginvaltuusto pitää ylimääräisen kokouksen keskiviikkona 4.4. klo 18.00. Kokouksen ainoana käsiteltävänä asiana on valtakunnallinen maakunta- ja soteuudistus. Kokouksessa muodostetaan Helsingin kaupungin kanta maakunta- ja soteuudistuksen kokonaisuuteen. Esityslista julkaistaan kaupunginvaltuuston verkkosivuilla kokousta edeltävän viikon torstaina klo 14.00 (Uusimmat esityslista ja pöytäkirjat).

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme