Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kaupunginvaltuuston kokous 28.3. peruutettu

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuuston kokous 28.3. on peruutettu asioiden vähäisen määrän vuoksi. Kokoukseen valmistellut asiat on tarkoitus käsitellä keskiviikkona 11.4.

Kaupunginvaltuusto pitää ylimääräisen kokouksen keskiviikkona 4.4. klo 18.00. Kokouksen ainoana käsiteltävänä asiana on valtakunnallinen maakunta- ja soteuudistus. Kokouksessa muodostetaan Helsingin kaupungin kanta maakunta- ja soteuudistuksen kokonaisuuteen. Esityslista julkaistaan kaupunginvaltuuston verkkosivuilla kokousta edeltävän viikon torstaina klo 14.00 (Uusimmat esityslista ja pöytäkirjat).

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi Tehtaankadun ala-asteen perusparannuksen22.5.2019 23:19:34 EESTTiedote

Helsingin kaupunginvaltuusto hyväksyi Tehtaankadun ala-asteen perusparannuksen hankesuunnitelman kokouksessaan 22. toukokuuta 2019. Suunnitelma koskee rakennuksessa tehtävää laajaa teknistä ja toiminnallista parannusta. Rakentamiskustannusten enimmäishinta on noin 15,4 miljoonaa euroa. Samalla valtuusto kävi pitkän keskustelun kouluverkon perusparannusten tarpeesta ympäri Helsinkiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme