Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kaupunginvaltuuston kokous 28.3. peruutettu

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuuston kokous 28.3. on peruutettu asioiden vähäisen määrän vuoksi. Kokoukseen valmistellut asiat on tarkoitus käsitellä keskiviikkona 11.4.

Kaupunginvaltuusto pitää ylimääräisen kokouksen keskiviikkona 4.4. klo 18.00. Kokouksen ainoana käsiteltävänä asiana on valtakunnallinen maakunta- ja soteuudistus. Kokouksessa muodostetaan Helsingin kaupungin kanta maakunta- ja soteuudistuksen kokonaisuuteen. Esityslista julkaistaan kaupunginvaltuuston verkkosivuilla kokousta edeltävän viikon torstaina klo 14.00 (Uusimmat esityslista ja pöytäkirjat).

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki 5G -tukiasemien muotoilukilpailun voittajaksi valittiin Stadika10.1.2019 17:00Tiedote

Helsingin kaupunki, Elisa ja Nokia etsivät yhteistyössä muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamon kanssa tyylikästä mallia Helsinki 5G -tukiasemille ja -verkkoympäristölle. Syyskuussa 2018 julkistetussa muotoilukilpailussa haettiin uniikkia ja helposti monistettavaa ulkoasuratkaisua, jota voitaisiin soveltaa Helsingin katukuvassa. Parhaiten kilpailun kriteerit täytti Stadika-niminen ehdotus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme