Kempower Oyj

Kempower ja australialainen Smart EV Solutions toimittavat sähköautojen latausteknologiaa Royal Automobile Associationille Etelä-Australiaan

Jaa

Kempower on aloittanut yhteistyön australialaisen Smart EV Solutionsin (SEVS) kanssa toimittaakseen pikalatausteknologiaa Royal Automobile Associationille (RAA) Etelä-Australiaan. Yhteistyön tavoitteena on rakentaa Etelä-Australian osavaltion ensimmäinen sähköautojen pikalatausverkosto. Uuden pikalatausverkoston myötä eteläaustralialaiset sähköautoilijat pääsevät lataamaan Kempowerin latureilla ensimmäisten kuljettajien joukossa Australiassa.

Etelä-Australian pikalatausverkosto muodostuu yli 50 DC-pikalatausasemasta. Latausasemilla hyödynnetään Kempowerin dynaamista latausratkaisua, joka pystyy lataamaan useita sähköautoja samanaikaisesti latausajan pysyessä vain 20–30 minuutissa. Kempower Station Charger tuottaa 150 kW:n tehon itsenäisenä yksikkönä. Lisäksi verkostoon asennetaan 200 kW:n Kempower Satellite -latausjärjestelmiä CCS2- ja CHAdeMO-pistokkeilla.

"Pikalatausinfran toimittaminen Etelä-Australian osavaltion ensimmäiseen latausverkostoon on meille hieno mahdollisuus. Teknologiamme on suunniteltu auttamaan sähköautoilijoita lataamaan sähköautonsa ja jatkamaan matkaansa mahdollisimman nopeasti. Etelä-Australian osavaltio on lähes kolme kertaa Suomen kokoinen. Näin pitkillä välimatkoilla toimivan pikalatauksen mahdollistaminen on sähköautoilijoille äärettömän tärkeää", sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

"RAA on ylpeä siitä, että voimme tukea Etelä-Australian siirtymistä puhtaampaan liikenteeseen luomalla osavaltion laajuisen latausverkoston. Pikalatausinfra mahdollistaa sähköautoilijoille matkan teon eri puolilla osavaltiota ja pääteillä. Kempower on saavuttanut Euroopassa vahvan maineen johtavana pikalatausinfran tarjoajana. Olemme iloisia voidessamme työskennellä näin samanhenkisen organisaation kanssa rakentaessamme verkkoa, johon sähköautonkuljettajat voivat luottaa", sanoo RAA:n toimitusjohtaja Nick Reade.

Projekti aloitetaan ennen vuoden 2022 loppua. Asennukset on suunniteltu alkaviksi vuoden 2023 alkupuolella ja jatkuvan vuoden 2024 alkuun.

 

Kempower, media:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower

0400 343 851

paula.savonen@kempower.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
15700 Lahti

http://www.kempower.com

Kempower

Kempower suunnittelee ja valmistaa DC-tasavirtapikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille ja sähkökäyttöisille koneille. Olemme omistautuneita sähköajoneuvojen harrastajia, joilla on syvä ymmärrys latausmarkkinasta ja käytännönläheinen asenne tekemiseen. Tuotekehityksen ja tuotannon juuret ovat Suomessa, ja suurin osa materiaaleistamme ja komponenteistamme hankitaan paikallisesti. Palvelemme kaikkia sähköajoneuvoja henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista kaivoskoneisiin, veneisiin ja moottoriurheiluun. Kemppi Groupin 70 vuoden kokemus DC-virtalähteiden kehittämisestä asettaa korkeat laatuvaatimukset tuotesuunnittelullemme ja käyttäjäkokemuksen kehittämiselle. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. www.kempower.com

Seuraa Kempoweria LinkedInissä!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower provides charging technology to the world’s first fast-charging plaza for trucks and heavy construction equipment10.1.2023 09:00:00 EET | Press release

ROTTERDAM, THE NETHERLANDS – Kempower will deliver its chargers to WattHub, world-first fast-charging plaza for electric-powered heavy equipment in Geldermalsen, the Netherlands. The chargers will help make the Tiel-Waardenburg dyke reinforcement project zero-emission by powering the electric heavy-duty equipment and lorries needed to reinforce the dyke.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme