Kempower Oyj

Kempowerin pikalatausteknologia sähköistää Pohjoismaiden suurimman sähköbussivarikon

Jaa
AALBORG, TANSKA - Pohjoismaiden suurin sähköbussivarikko on nyt täydessä toiminnassa Tanskan Aalborgissa. Kempower on toimittanut pikalatausteknologiaa GodEnergi A/S:lle, joka toteutti varikkoprojektin. Varikolla voidaan ladata samanaikaisesti yli 100 sähköbussia.
Kempower on toimittanut Aalborgin varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia.
Kempower on toimittanut Aalborgin varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia.

▪ Pohjoismaiden suurin sähköbussivarikko on aloittanut toimintansa Tanskan Aalborgissa

▪ Kempower on toimittanut varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia

▪ Latausjärjestelmään sisältyy myös Kempower ChargEye, kattava pilvipohjainen latauksenhallintajärjestelmä

Teollisuushistoriastaan tunnettu Aalborg on kehittynyt erittäin innovatiiviseksi kaupungiksi, joka panostaa kestävään kehitykseen. Kaupunki pyrkii vähentämään merkittävästi hiilidioksidipäästöjään ja tarjoamaan asukkailleen puhtaamman elinympäristön. Osana tätä tavoitetta kaupunki on sähköistänyt koko bussiliikenteen ensimmäisenä suurena tanskalaisena kaupunkina.

GodEnergi A/S on asentanut varikolle 124 Kempower Satellite -laturia, jotka on liitetty 18 Kempower Power Unit -tehoyksikköön. Lisäksi alueelle on asennettu kuusi muuntajaa ja yli 20 kilometriä kaapelia.

Varikolla on käytössä myös pilvipohjainen latauksenhallintajärjestelmä Kempower ChargEye. Kempower ChargEyen avulla voidaan helposti hallita latauslaitteiden ja sähköbussien päivittäistä toimintaa ja optimoida lataustehoa. Kempower ChargEyen avulla varmistetaan myös, että bussit ovat valmiina ajoon aikataulun mukaisesti.

"On mahtavaa, että Kempower on ollut mukana Pohjoismaiden suurimmassa sähköbussivarikkoprojektissa. Aalborgin avaaminen on viimeisin bussihankkeistamme Tanskassa, Ruotsissa, Luxemburgissa ja Norjassa. Odotamme innolla yhteistyön jatkoa GodEnergi A/S:n kanssa. Samalla rakennamme puhtaampaa arkea tanskalaisille", sanoo Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki.

"Olemme olleet mukana sähköisen liikenteen markkinoilla jo monta vuotta, mutta Aalborgin bussivarikon avaaminen on yksi suurimmista saavutuksistamme tähän mennessä. On hienoa saada Kempowerin teknologiaa mukaan projektiin ja tehdä yhteistyötä Kempower-tiimin kanssa, sillä he ovat aitoja sähköisen liikenteen asiantuntijoita. Odotamme innolla, että pääsemme jatkamaan yhteistyötä Kempowerin kanssa uusien hankkeiden parissa", sanoo GodEnergi A/S:n toimitusjohtaja Jan Darville.

Kempower, media:

Paula Savonen, viestintäjohtaja, Kempower

media@kempower.com  

Puh. +358 29 0021900

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kempower on toimittanut Aalborgin varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia.
Kempower on toimittanut Aalborgin varikolle yli 100 Kempower Satellite -pikalaturia.
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kempower Oyj
Kempower Oyj
Ala-Okeroistentie 29
FI-15700 Lahti

http://www.kempower.com

Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoilta sähköautoilijoille. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower strengthens partnership with Gilbarco Veeder-Root by signing new service partnership agreement11.5.2023 10:00:00 EEST | Press release

Rapid EV charging technology provider Kempower and mobility technology solutions provider Gilbarco Veeder-Root, a Vontier company, have strengthened their partnership by signing a new agreement that makes Gilbarco Veeder-Root Kempower’s service partner. The increased collaboration will enable Gilbarco Veeder-Root to install and maintain Kempower’s DC charging equipment in the Nordics and UK.

Kempower and Eleport boost EV charging infrastructure in the Baltics with three new fast charging systems in Latvia4.5.2023 09:30:00 EEST | Press release

RIGA, LATVIA - Kempower has joined forces with Eleport, a leading European provider of EV charging services, to install three new DC fast charging systems in Dreilini, Bergi and Sigulda, Latvia. The sites, which are already open to the public, have boosted DC fast charging availability in Latvia by adding a total of 14 new DC charging points to the country’s EV charging infrastructure.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme