Alko Oy

Keravan Alko muuttaa väliaikaisiin tiloihin

Jaa

Keravan Alko menee remonttiin. Myymälän väliaikaiset tilat ovat kauppakeskus Karusellissa 3.9. alkaen.

Keravan Alko remontoidaan raikkaampaan myymäläilmeeseen ja samalla myymälää parannetaan myös toiminnallisesti. Myymälä on suljettuna remontin vuoksi 2.9.–2.10. Uusi myymälä avataan samoissa tiloissa torstaina 3.10. klo 9.00.

Prisman Alkon ollessa suljettuna, palvelee Alko asiakkaitaan väliaikaisessa myymälässä kauppakeskus Karusellissa (osoitteessa Kauppakaari 10) 3.9.1.10. Karusellin myymälä palvelee arkisin kello 9.00–21.00 ja lauantaisin kello 9.00–18.00. 

Väliaikaisen myymälän tuotevalikoima koostuu ajankohtaisista kysytyimmistä tuotteista, käytössä olevan pienemmän liiketilan ehdoilla. Koko Alkon valikoima on tilattavissa mihin tahansa Alkon myymälään tai noutopisteeseen. Myymälän henkilöstö avustaa mielellään asiakkaita verkkokaupan tilausten tekemisessä, sanoo aluepäällikkö Pirjo Hirvonen. 

Muuton vuoksi Alkon Karusellin myymälä ei ole avoinna maanantaina 2.9. eikä keskiviikkona 2.10. Tällöin lähimmät Alkot löytyvät Tuusulan Hyrylästä tai Järvenpäästä. 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme