Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Kirjasto kannustaa lukemaan kesäaikana

Jaa

Lasten kesäkisa ja lukubingo jatkuvat elokuun loppuun

Lasten kesäkisa


Lasten kesäkisa on käynnissä 31.8.2018 asti. Säännöt ovat yksinkertaiset: Lue niin monta kirjaa kuin haluat ja piirrä kolmesta kirjasta sarjakuva.

Piirrostyyli on vapaa, kunhan sarjakuva liittyy lukemaasi kirjaan jollain tavalla. Kirjatkin saat valita vapaasti. Jos tuntuu hankalalta keksiä sopivaa kesälukemista, kirjastosta saa aina hyviä lukuvinkkejä ja niitä löytyy myös Kirjavinkit-sivulta.

Osallistumislomakkeen voit hakea lähikirjastostasi tai tulostaa. Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan elokuvalippuja!

Voit palauttaa piirretyt sarjakuvat mihin tahansa Helmet-kirjastoon. Sarjakuvista saatetaan koota joissain kirjastoissa näyttely, joten muistathan merkitä lomakkeeseen, jos et halua sarjakuviasi esille.

Mukavia lukuhetkiä!


Kesäkuusta elokuun loppuun lukubingoillaan! Kerää viiden suora ja osallistu arvontaan!

Ohjeet ovat yksinkertaiset: lue kesän aikana kirjoja ja yritä saada liitteenä olevaan bingolomakkeeseen viiden ruksin suora. Kun olet saanut bingon, jaa kuva lomakkeesta Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #lukubingo18, niin osallistut kirjapalkintojen arvontaan. Palkintoja jaetaan 31.8. asti. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Huom! Hashtagit näkyvät muille vain julkisissa julkaisuissa.

Kirjastoissa autetaan mielellään löytämään teemoihin sopivia kirjoja.

Mukana menossa on Pojatkin lukee -kampanjan isähahmo ja lukemisen puolesta puhuva somepersoona Kalenterikarju.


Kaikki lukemaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helmet.fi
Iina Soininen
päätoimittaja
puh. 09 3108 5523
email: iina.soininen@hel.fi tai
toimitus@helmet-kirjasto.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

EMMA's autumn opens with strong contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh15.8.2018 09:22Tiedote

EMMA – Espoo Museum of Modern Art opens its autumn season with a lineup of leading contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh. Curated picks from the EMMA collection will simultenously feature in a series of changing temporary exhibitions. The 50th anniversary of the iconic Futuro House will culminate at the Wegee Exhibition Centre with the public debut of Plastic Heart, a sound installation by Mika Taanila opening on Friday, 17.8.2018.

EMMA inleder höstsäsongen med starka samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh 15.8.2018 08:51Tiedote

EMMA – Esbo moderna konstmuseums höstprogram lyfter fram ledande internationella samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh. Dessutom visas tillfälliga utställningar av verk ur museets samlingar. På Utställningscentret WeeGee kulminerar Futurohusets 50-årsjubileum fredagen den 17 augusti i Mika Taanilas ljudinstallation Platshjärta, gjord enkom till Futurohuset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme