Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kirjastoauto Rölli mukana Pikku Kakkosen kesäkiertueella – Tapahtuma Onkilahden puistossa 14.6.

Jaa

Pikku Kakkosen kesäkiertue saapuu Vaasaan tiistaina 14.6. klo 16-19. Koko perheen ulkoilmatapahtuma ja konsertti järjestetään Onkilahden puistossa. Kirjastoauto Röllistä saa mukaan kesän lukukampanjaan liittyvän lukupelin.

Kuva: Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
Kuva: Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut

Pikku Kakkonen pakkaa kesäkuussa leikit ja soittimet pyörillä kulkevaan Leikkikonttiinsa ja hurauttaa kymmenelle paikkakunnalle esittämään Leikitään Pikku Kakkosta -konsertteja.

Kiertue saapuu Vaasaan Onkilahden toimintapuistoon Palosaaren puolelle (osoite: Onkilahdenkatu 8, 65200 Vaasa) tiistaina 14.6. klo 16-19. Konsertti järjestetään klo 17.

Kirjastoauto Rölli on koko tapahtuman ajan menossa mukana. Kirjastoautossa voi lainata kesälukemista ja tehdä kirjastokortin. Kirjastoautosta saa myös kesän lukukampanjaan kuuluvan Kultaisen kirjan metsästys -lukupelin koko perheelle.

Koko perheen ulkoilmatapahtumaan ja konserttiin on vapaa pääsy. Tapahtumassa mukavaa tekemistä perheille järjestävät MLL:n paikallisyhdistykset kumppaneineen.

Katso tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/s/leikitaan-pikku-kakkosta-kesak/732246954637732/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Informaatikko Minna Rinta-Valkama, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, puh. 06 3253546, minna.rinta-valkama@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
Kuva: Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut
Lataa
Kuva: Pikku Kakkonen / Yle.
Kuva: Pikku Kakkonen / Yle.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme