McDonald's

Kokkolalainen Jenna Willman valittiin Vuoden McDonald’s -ravintolapäälliköksi

Jaa

Kokkolan McDonald’sin ravintolapäällikkö Jenna Willman on valittu Vuoden McDonald’s -ravintolapäälliköksi.

Jenna Willman on valittu Vuoden McDonald’s -ravintolapäälliköksi McDonald’sin virtuaalisessa Kick Off 2021 -tapahtumassa. Willman työskentelee Kokkolan McDonalds’in ravintolapäällikkönä. Kokkolan McDonald’s-ravintola on yrittäjä Mika Rajamäen omistama, ja se työllistää noin 50 työntekijää.

”Jenna on tehnyt vaikuttavaa työtä ravintolassamme. Esimerkiksi työtyytyväisyystuloksemme parantuivat viime vuonna 50 %. Se on upea saavutus, etenkin kun ottaa huomion ne poikkeusolosuhteet, joissa viime vuonna töitä tehtiin”, kiittelee Mika Rajamäki.

”Olen todella iloinen tästä palkinnosta ja ylpeä tiimistämme. Olemme pystyneet parantamaan toimintaamme viime vuoden vaikeista olosuhteista huolimatta merkittävästi. Meillä jokainen ajattelee aina tiimiä ennen itseään, ja se näkyy tuloksissa”, ravintolapäällikkö Jenna Willman sanoo.

Vuoden McDonald’s -ravintolapäällikön valintaperusteita olivat muun muassa henkilökunnan viihtyvyydestä huolehtiminen, työtyytyväisyyden kasvattaminen sekä asiakasmäärien että myynnin erinomainen kehittyminen.

”Jenna on osoittanut esimerkillistä sitoutumista Kokkolan McDonald'sin henkilökunnan hyvinvointiin sekä asiakkaiden viihtymiseen. Hänen saamansa palkinto on osoitus tästä hienosta työstä”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

McDonald's tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla; noin 90 % ravintolapäälliköistä on aloittanut uransa ravintolatyöntekijänä.

McDonald’sin virtuaalisessa Kick Off 2021 -tapahtumassa palkittiin myös vuoden ravintola ja vuoden yrittäjä. Vuoden McDonald’s -ravintolaksi valittiin tänä vuonna Joensuun McDonald’s ja Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi Marko Saurén, joka omistaa kolme McDonald’s-ravintolaa pääkaupunkiseudulla.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Mika Rajamäki puh. +358 500 56 5544, mika.rajamaki (at) fi.mcd.com

Ravintolapäällikkö Jenna Willman, puh. +358 40 621 6224, jenna.willman (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Kokkolalainen Jenna Willman on valittu Vuoden McDonald’s -ravintolapäälliköksi
Kokkolalainen Jenna Willman on valittu Vuoden McDonald’s -ravintolapäälliköksi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme