Duunitori Oy

Kuka on Vuoden rekrytoija 2022? Rekrygaala palkitsee jälleen alan parhaat teot ja tekijät

Jaa

Rekrygaala palkitsee marraskuussa rekrytointialan parhaat onnistumiset. Vuosittain järjestettävässä tapahtumassa palkitaan ammattilaisia viidessä kategoriassa. Haku kategorioihin on nyt auki.

Rekrygaala palkitsee jo viidettä kertaa rekrytointialan parhaat onnistumiset. Kuva: Fredrik Bäckman
Rekrygaala palkitsee jo viidettä kertaa rekrytointialan parhaat onnistumiset. Kuva: Fredrik Bäckman

Vuoden parhaat rekrytointiteot ja niiden tekijät saavat jälleen kiitoksensa 3.11.2022, kun Rekrygaala palkitsee alan onnistumiset Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä.

Jo viidettä kertaa järjestettävässä Rekrygaalassa jaetaan palkinnot viidessä eri kategoriassa: Vuoden rekrytoija, Vuoden rekrytointiteko, Paras rekrytointikampanja, Vuoden rekrytointialan kehittäjä ja Vuoden työnantajabrändi.

Finalistit ja voittajat valitsee riippumaton alan ammattilaisista koostuva tuomaristo. Vuoden rekrytointikampanja valitaan avoimella nettiäänestyksellä.

Haku kategorioihin on nyt auki! Voit ilmoittaa mukaan itsesi tai organisaatiosi tai vinkata osaajan, teon tai kampanjan, joka on jäänyt kuluneen vuoden aikana mieleen rekrytointialalta. Kategorioihin voi ilmoittautua maksutta ehdolle tai vinkata onnistuneista teoista ja tekijöistä Rekrygaalan sivuilla.

Vuoden rekrytointiteko

Vuoden rekrytointiteko voi olla olla mikä tahansa edellisten 12 kuukauden aikana tehty teko, jolla on rekrytoinnin keinoin saatu suoraan tai välillisesti aikaan myönteisiä vaikutuksia yksilöiden, yhteisöjen tai yhteiskunnan kannalta.

Vuonna 2021 palkinnon vei Spring House ja Varma IPS-mallin pilotoinnillaan. Teko vastasi mielenterveyskuntoutujien työllistämiseen liittyviin haasteisiin uudenlaista lähestymistapaa hyödyntämällä.

Vuoden rekrytoija

Vuoden rekrytoijaksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt poikkeuksellisen laadukasta ja tuloksellista työtä oman organisaationsa ja/tai asiakkaidensa puolesta edellisten 12 kuukauden aikana.

Viime vuonna tittelin nappasi Perustava-konsernin henkilöstöpäällikkö Veikko Nissilä, joka on tehnyt vaikuttavaa työtä rakennusalan haastavien rekrytointien parissa.

Vuoden rekrytointialan kehittäjä

Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi voidaan valita henkilö tai yhteisö, joka on tehnyt arvokasta työtä rekrytointialan kehittämiseksi.

Viime vuonna tunnustuksen sai THL:n Moninaisesti parempi -hanke ja siihen liittynyt monimuotoisuutta edistänyt rekrytointikokeilu.

Paras rekrytointikampanja

Parhaaksi rekrytointikampanjaksi valitaan vuosittain poikkeuksellisen ansiokas rekrytointikampanja, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa on käytetty luovuutta. Kampanja voi sisältää yhden tai useita elementtejä, kuten työpaikkailmoituksen, kampanjasivun ja/tai videon.

Vuonna 2021 kategorian voitti yleisöäänestyksen perusteella IT-talo Vincitin Tajjuutko AaTeeKoon piälle? -kampanja, joka valloitti osaajat Savon murteella ja tuotti huimia tuloksia.

Vuoden työnantajabrändi

Vuoden työnantajabrändin palkinto annetaan työnantajalle, joka on systemaattisesti rakentanut suhdetta omaan kohderyhmäänsä. Palkintoa jaettaessa painotetaan pitkäjänteistä ja strategista brändityötä yksittäisten kampanjoiden sijaan.

Tunnustus jaettiin ensimmäisen kerran viime vuonna, jolloin IT-talo Gofore nappasi voiton kotiin.

Tutustu kategorioihin tarkemmin, vinkkaa teosta tai tekijästä tai ilmoittaudu ehdolle Rekrygaalan sivuilla.

Rekrygaala on rekrytointialan ammattilaiset yhteen kokoava tapahtuma, joka palkitsee vuosittain toimialan parhaat teot ja tekijät. Tapahtuman suojelijana toimii työministeri Tuula Haatainen. Lisää tapahtumasta osoitteessa rekrygaala.fi. Tapahtuman järjestää Duunitori Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Rekrygaala palkitsee jo viidettä kertaa rekrytointialan parhaat onnistumiset. Kuva: Fredrik Bäckman
Rekrygaala palkitsee jo viidettä kertaa rekrytointialan parhaat onnistumiset. Kuva: Fredrik Bäckman
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Duunitori Oy
Hämeentie 15
00500 Helsinki

Duunitori.fi on Suomen suurin työnhakupalvelu. Vuonna 2009 perustettu yritys kokoaa avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne alustansa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille. Duunitorin työelämämedia julkaisee uutisia, vinkkejä ja tarinoita työnhausta, rekrytoinnista ja työelämästä. Työnantajille Duunitori tarjoaa rekrytointimarkkinoinnin ja työnantajakuvan kehittämisen palveluita. Duunitorin kaikille avoimiin ilmaisiin palveluihin kuuluvat muun muassa työpaikkavahti Duunivahti, ammatinvalintatesti Duunitestipalkkavertailu ja työmarkkinaseuranta, josta näkee avoimien työpaikkojen kysynnän ja tarjonnan. Vuonna 2019 Duunitori laajeni Ruotsiin ja perusti Jobbland-työnhakupalvelun.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Duunitori Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme