Espoon kaupunki - Esbo stad

Kulttuurilautakunnan päätöksiä 15.6.2021

Jaa

Kevätkauden viimeisessä kokouksessaan lautakunta päätti muun muassa vuoden kolmannen taideapuraha- ja projektiavustuserän myöntämisestä.

Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalvelut Tapahtumateollisuus ry:n yhteiskunnalliseksi jäseneksi

Kulttuurilautakunta päätti, että Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalvelut liittyy Tapahtumateollisuus ry:n yhteiskunnalliseksi jäseneksi.

Kulttuurin projektiavustukset ja taideapurahat vuodelle 2021, erä 3

Kulttuurilautakunta päätti myöntää esityksen mukaisesti projektiavustuksia yhteensä 8 250 euroa sekä lyhytkestoisia taideapurahoja yhteensä 9 800 euroa.

Selvitys tarkastuslautakunnan arviointikertomuksesta ja lausunnon antaminen

Kulttuurilautakunta merkitsi tiedoksi selostusosan mukaiset selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa esitettyihin sivistystoimea koskeviin kannanottoihin ja päätti antaa ne omalta osaltaan lausuntonaan vuoden 2020 arviointikertomuksesta.

Muut asiat

Muut asiat lautakunta päätti esityslistan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anitra Ahtola | kulttuurilautakunnan puheenjohtaja | 044 500 4022
Susanna Tommila | kulttuurijohtaja | 043 825 5074

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi Tommi Kuukka2.7.2021 10:08:29 EEST | Uutinen

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tommi Kuukka. Tehtävää haki 51 hakijaa, joista kuusi haastateltiin. Kehittämisjohtaja vastaa sote-palvelujen kehittämiskokonaisuudesta sekä digitaalisen ja teknologisen potentiaalin hyödyntämisestä kuntalaisten hoidossa ja prosessien hallinnassa. Kehittämisjohtaja on sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme