Akava ry

Kutsu Asumistuki asuntopolitiikan välineenä -raportin julkaisutilaisuuteen

Jaa

Tervetuloa ”Asumistuki asuntopolitiikan välineenä – tarkastelussa erityisesti Helsingin seutu” -raportin julkaisutilaisuuteen. Tilaisuudessa VTL Osmo Soininvaara esittelee raportin tuloksia. Raportin on tilannut AkavaWorks.

Aika: Torstai 29.11. kello 9.00 (aamupalaa tarjolla kello 8.30 alkaen)
Paikka: Kansallissali osoitteessa Aleksanterinkatu 44 A

Raportin sisältöä tilaisuudessa kommentoivat tutkimusprofessori Pasi Moisio THL:stä, kaupunkitaloustieteen apulaisprofessori Tuukka Saarimaa Aalto yliopistosta ja toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva Suomen Vuokranantajat ry:stä.

Ilmoittautumiset 22.11. mennessä linkistä: AkavaWorks_tiedotustilaisuus_29112018

Voit välittää kutsua eteenpäin, jos et itse pääse paikalle.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Akava ryAkava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Akava korostaa sosiaaliturvan uudistamisessa ennaltaehkäisyä, kannustavuutta ja osallistavuutta7.5.2019 12:58:30 EESTTiedote

Akava pitää sosiaaliturvauudistusta yhtenä merkittävimmistä tulevalla hallituskaudella aloitettavista uudistuksista. Sosiaaliturvauudistus pitää toteuttaa vaiheittain ja useassa osassa, jotta muutosprosessi toteutuu hallitusti ja sen vaikutukset voidaan arvioida kattavasti. Sosiaaliturvauudistuksen pitää perustua tutkittuun tietoon ja laaja-alaiseen asiantuntijoiden kuulemiseen eri näkökulmien ottamiseksi huomioon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme