Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Kutsu: Autobarometri 2018 – Millaiset ovat suomalaisten autounelmat nousukaudella

Jaa

Hyvä median edustaja, tervetuloa kuulemaan tuoreet Autobarometrin 2018:n tulokset. Kerromme millä mielellä kuluttajat suhtautuvat tällä hetkellä auton hankintaan ja auton hankinnan rahoittamiseen. Tutkimme myös, miten suomalaisten asenne auton omistamiseen on muuttunut.

Tilaisuudessa Altti Kuuri Danske Financesta kertoo kuinka suuri joukko suomalaisia aikoo hankkia auton, miten autonosto aiotaan rahoittaa ja millaisia autoja suomalaiset suunnittelevat hankkivansa. Lisäksi Danske Bankin ekonomisti Jukka Appelqvist esittelee, miten talouden ja kuluttajien tämänhetkinen tilanne vaikuttaa auton hankintaan.

Aika: torstaina 3.5.2018 klo 9.30

Paikka: Danske Bank, Kasarmikatu 21, Helsinki

Tarjolla aamupala ja aikaa vapaalle keskustelulle.

Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittautumiset 2.5. mennessä sähköpostitse anna.saura@danskebank.fi tai puhelimitse 044 230 2258.

Tietoja julkaisijasta

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
00075 DANSKE BANK

010 546 0000https://danskebank.fi

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Korkeakoulutetut aikovat sijoittaa myös vuonna 2019 - Danske Bankin ja Akavan yhteistyö avaa sadoilletuhansille edullisemmat sijoituspalvelut15.1.2019 08:00:00Tiedote

Danske Bank laajentaa yhteistyötä akavalaisten liittojen kanssa sijoituspalveluihin. Yhteistyö avaa sadoille- tuhansille suomalaisille helpon ja edullisen tavan sijoittaa riippumatta siitä, minkä pankin asiakkaita he ovat. Korkeakoulutetuista sijoittaa suurempi osa kuin kaikista suomalaisista. Aktiivisuus jatkuu myös vuonna 2019, kertoo tuore kyselytutkimus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme