KUTSU: Dragons Out! -kirjan julkistamistilaisuus 16.12.

Jaa

Tervetuloa Kari Kakkosen Dragons Out! – Lohikäärmeistä, ritareista ja ohjelmistotestauksesta -kirjan (Avain) julkistustilaisuuteen keskiviikkona 16.12.2020 klo 16–17. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä.

Dragons Out -kirjan julkistamistilaisuus järjestetään 16.12. klo 16.
Dragons Out -kirjan julkistamistilaisuus järjestetään 16.12. klo 16.

Ilmoittaudu 15.12. mennessä os. info@avain.net

Kari Kakkosen Dragons Out! – Lohikäärmeistä, ritareista ja ohjelmistotestauksestakertoo kahden lapsen, Lauran ja Teron, seikkailuista, joissa törmätään kyliä ja linnoja häiritseviin lohikäärmeisiin. Lapset oppivat erilaisista lohikäärmeistä ja niiden kukistamisesta ritarien avulla.  Adrienn Széllin kuvitus elävöittää tarinaa.  Tarinat perehdyttävät lukijan samalla myös ohjelmistotestaukseen.  

Kirjassa on kaksikerroksinen rakenne: Ensimmäisessä kerroksessa ovat tarinat lohikäärmeistä ja ritareista. Toisen kerroksen muodostavat lohikäärmetarinaan vertautuvat selittävät osuudet, joissa puhutaan ohjelmistotestauksesta.  

“Kirjasta voi lukea vallan hyvin pelkät fantasiaosuudet eli tarinat lohikäärmeiden ja ritarien kohtaamisista ja nuorten kasvamisesta tärkeään rooliin. Kirjan syvempi anti on kuitenkin ohjelmistotestauksen oppiminen ja ymmärtäminen lukemalla myös selittävät, vertaavat osuudet”, Kakkonen selittää kirjan rakennetta.  

Kakkosen mukaan sekä ohjelmointi- että testaustaitojen puute on jatkuvasti läsnä työmarkkinoilla. Puute pahenee, kun yhteiskunnassamme on yhä enemmän ohjelmistoja. 

“Tarvitsemme yhä enemmän ohjelmoijia ja testaajia. Uskon, että meidän on kerrottava lapsille ohjelmistojen testauksen upeudesta. IT-ala halusi tukea tätä kehitystä lahjoittamalla näitä Dragons Out! -kirjoja kouluihin käytettäväksi opetuksen tukena tai lisämateriaalina.“

Kari Kakkosella on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistotestauksesta. Hänen yrityksensä Dragons Out Oy edistää ohjelmistotestauksen tuomista lasten tietoisuuteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilmoittaudu 15.12. mennessä: info@avain.net

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt

Avain / Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Perttola, vilja.perttola@avain.net, puh. 040 755 3319

Kuvat

Dragons Out -kirjan julkistamistilaisuus järjestetään 16.12. klo 16.
Dragons Out -kirjan julkistamistilaisuus järjestetään 16.12. klo 16.
Lataa
Kari Kakkonen_c_Janne Nykänen, Knowit Solutions Oy
Kari Kakkonen_c_Janne Nykänen, Knowit Solutions Oy
Lataa
kansi: Kari Kakkonen, Dragons Out! – Lohikäärmneistä, ritareista ja ohjelmistotestauksesta
kansi: Kari Kakkonen, Dragons Out! – Lohikäärmneistä, ritareista ja ohjelmistotestauksesta
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on kotimaiseen laatukirjallisuuteen keskittynyt kirjakustantamo. Kustantamo on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä. Avain kustantaa aktiivisesti selkokielistä kirjallisuutta ja se palkittiin syksyllä 2017 Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä. Avain kustantaa kirjoja myös tilaustöinä yrityksille ja muille yhteisöille. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia, johon kuuluvat myös Booky.fi Oy, Ostinato Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Avaimen kevät 202111.11.2020 10:35:23 EETTiedote

Avaimen kevään kirjoissa keskustellaan perheistä, elämänhallinnasta, työelämästä ja mokailusta, pandemioista kirjallisuudessa, rakkaudesta Berliiniin. Keväällä katsotaan myös taidetta ja kuljetaan metsissä. Lasten kirjoissa seikkailevat Varpu Erosen ja Tuukka Sandströmin Rontti-kissa sekä Nora Lehtisen ja Anne Muhosen hauska Hilma-täti. Lapsille ilmestyvät myös tietokirja metsän eläimistä ja kuvakirja kukista. Kari Kakkosen elämyksellinen tietokirja koko perheelle Dragons Out! Lohikäärmeistä, ritareista ja ohjelmistotestauksesta ilmestyy jo joulukuussa 2020. Selkokirjoina julkaistaan novelleja, lastenkirjallisuutta sekä tietokirjoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme