Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto

Kutsu medialle: Millaisen Euroopan nuoret haluavat?

Jaa

Nuoret kokoontuvat 5.12. Hanasaareen pohtimaan sitä, mitä he odottavat tulevaisuudelta ja millaisessa Euroopassa he haluavat asua ja elää. Nuorten ideoita saapuvat kuulemaan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen sekä Euroopan parlamentin jäsenet Henna Virkkunen ja Miapetra Kumpula-Natri.

Tiistaina 5.12. klo 14-16:30 Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa (Hanasaarenranta 5, Espoo) järjestettävään nuorisokonventtiin saapuu nuoria Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Virosta ja Islannista ideoimaan ja  jakamaan ajatuksiaan Euroopan ja EU:n tulevaisuudesta. Tilaisuuteen osallistuvat Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen, Euroopan parlamentin jäsenet Henna Virkkunen (kok, EPP) ja Miapetra Kumpula-Natri (sdp, S&D) sekä Kristen Aigro European Youth Forumista.

Tapahtuman järjestävät Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi, EYP Finland, Eurooppanuoret ja Eurooppalainen Suomi sekä Euroopan komission Suomen-edustusto ja Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Haastattelupyyntöjen osalta pyydämme olemaan yhteydessä Niina Salorantaan (niina.saloranta@ep.europa.eu; 040 720 5025). Jyrki Kataisen haastattelupyyntöjen osalta pyydämme olemaan yhteydessä Antti Timoseen (antti.timonen@ec.europa.eu;  +32 460 792110).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto
Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto
Malminkatu 16
00100 Helsinki

+358 9 622 0450http://www.europarl.fi

Euroopan parlamentin Suomen-toimisto jakaa tietoa parlamentin toiminnasta, jäsenistä ja päätöksistä niin tiedotusvälineille kuin kouluille, viranomaisille, tutkijoille ja järjestöille. Toimisto palvelee myös yksittäisiä kansalaisia. Euroopan parlamentin toimisto järjestää seminaareja ja muita tilaisuuksia sekä pitää luentoja parlamentin toiminnasta tai ajankohtaisista EU-aiheista. Lisäksi toimisto ottaa vastaan vierailijaryhmiä ja järjestää toimittajatilaisuuksia. Parlamentin Suomen-toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa, Malminkatu 16:ssa, jossa sijaitsee myös parlamentin ja Euroopan komission Suomen-edustuston yhteinen kansalaisten tietopiste.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme