Helsingin seudun kauppakamari

KUTSU MEDIALLE: Talouden ajankohtaisaamu 10.9.2019, Itä-Uusimaa, Porvoo, Café Cabriole

Jaa

Tervetuloa Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön aamukahvitilaisuuteen Café Cabrioleen Porvooseen. Kuulemme OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakalliolta ajankohtaiset finanssialalta sekä Keskuskauppakamarin johtava ekonomisti Mauri Kotamäen verotuksen ajankohtaiskatsauksen.

Aika: tiistai 10.9.2019 klo 8.00-10.00

Paikka: Café Cabriole, Piispankatu 30, 01600 Porvoo


Ohjelma:

8.00    Aamupala

8.20    Tilaisuuden avaus kauppakamariyksikön puheenjohtaja, toimitusjohtaja Mauri Molander, Itä-Uudenmaan Osuuspankki

8.30    Ajankohtaista finanssialalla, pääjohtaja Timo Ritakallio, OP Ryhmä

9.15    Ajankohtaista verotuksesta: verotus ja julkinen talous, johtava ekonomisti Mauri Kotamäki, Keskuskauppakamari

10.00  Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset:
hanna.blomqvist@chamber.fi

Yhteistyöterveisin,

ITÄ-UUDENMAAN KAUPPAKAMARIYKSIKKÖ

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Helsingin seudun kauppakamari ja International House Helsinki yritysten tukena kansainvälisissä rekrytoinneissa5.9.2019 15:01:20 EESTTiedote

Helsingin seudun tavoitteena on olla entistä kansainvälisempi. Tehokkaat ja nopeat maahanmuuton palvelut ovat yksi tärkeä keino tukea työperäistä maahanmuuttoa. Tämä edellyttää International House Helsingin kaltaisia palveluja, jotka parantavat työnantajien ja yritysten valmiuksia kansainvälisen työvoiman palkkaamiseen ja antavat tietoa työnantajien velvollisuuksista koskien kansainvälisiä työntekijöitä.

Helsingin keskustan vetovoimaa on kehitettävä monipuolisesti13.8.2019 07:10:00 EESTTiedote

Helsingin kaupungilla on tulossa syksyllä poliittiseen käsittelyyn selvitys kävelykeskustan laajentamisesta ja mahdollisesta maanalaisen kokoojakadun toteutuksesta. Kehittämislinjaukset pitää tehdä huolella, sillä vetovoimainen Helsingin keskusta on Suomen kansainvälisin ja monipuolisin yrityskeskittymä, joka synnyttää uusia työpaikkoja ja uutta liiketoimintaa, houkuttelee osaajia ja investointeja sekä luo vaurautta koko maahan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme