Helsingin seudun kauppakamari

KUTSU MEDIALLE: Talouden ajankohtaisaamu 10.9.2019, Itä-Uusimaa, Porvoo, Café Cabriole

Jaa

Tervetuloa Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön aamukahvitilaisuuteen Café Cabrioleen Porvooseen. Kuulemme OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakalliolta ajankohtaiset finanssialalta sekä Keskuskauppakamarin johtava ekonomisti Mauri Kotamäen verotuksen ajankohtaiskatsauksen.

Aika: tiistai 10.9.2019 klo 8.00-10.00

Paikka: Café Cabriole, Piispankatu 30, 01600 Porvoo


Ohjelma:

8.00    Aamupala

8.20    Tilaisuuden avaus kauppakamariyksikön puheenjohtaja, toimitusjohtaja Mauri Molander, Itä-Uudenmaan Osuuspankki

8.30    Ajankohtaista finanssialalla, pääjohtaja Timo Ritakallio, OP Ryhmä

9.15    Ajankohtaista verotuksesta: verotus ja julkinen talous, johtava ekonomisti Mauri Kotamäki, Keskuskauppakamari

10.00  Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset:
hanna.blomqvist@chamber.fi

Yhteistyöterveisin,

ITÄ-UUDENMAAN KAUPPAKAMARIYKSIKKÖ

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Helsingin seudun kauppakamari vahvistaa yritysten menestystä osallistumalla aktiivisesti Helsingin seudun kehittämiseen. Kauppakamariin kuuluu 21 kunnan alueelta yli 7000 palveluja, kauppaa ja teollisuutta edustavaa yritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Pikkujoulukausi on alkanut – lakimies neuvoo14.11.2019 09:40:50 EETTiedote

Perinteistä pikkujoulukautta vietetään taas Suomessa. Tällä vuoden ehkä merkittävämmällä juhlalla voi olla oleellinen tehtävä työyhteisön yhteenkuuluvuuden ja positiivisen ilmapiirin kehittymisessä. Pikkujoulujuhliin liittyy usein myös alkoholi ja se voi rentouttaa ilmapiiriä joskus liikaakin: iloisessa juhlassa voi tulla sanottua tai tehtyä jotain sellaista, mitä katuu myöhemmin. Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehet ohjeistavat myös vapaaehtoisiin työhön liittyviin tilaisuuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Uudenmaan yritysten tilanne toistaiseksi hyvä: nyt tarvitaan panostuksia työllisyyteen ja investointeihin30.10.2019 10:00:00 EETTiedote

Uudenmaan teollisuuden, rakentamisen ja palveluiden yritysten suhdanneodotukset synkkenivät alkusyksyn 2019 aikana. Muualla maassa suhdanneodotukset painuivat miinukselle. Uudellamaalla yritykset arvoivat nykyisen suhdannetilanteen toistaiseksi normaalia paremmaksi saldoluvun ollessa nyt 10 (heinäkuussa 15). Uudellamaalla sijaitsee 35 % maan kaikista työpaikoista ja siellä tuotetaan 40 % maan bruttokansantuotteesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme