Helsingin seudun kauppakamari

Kutsu: TOIMITUSJOHTAJA – Johda ja ajattele kuin menestyvä toimitusjohtaja

Jaa

Miten valmistaudutaan toimitusjohtajuuteen? Mitä toimitusjohtajan uran eri vaiheissa on otettava huomioon? Millaista toimitusjohtajuutta tulevaisuudessa tarvitaan?

Tule kuulemaan, millaisia vaiheita toimitusjohtajan urapolkuun liittyy, kun Hannu-Matias Nurmen teos Toimitusjohtaja julkistetaan kauppakamarilla.

Striimatussa tilaisuudessa kerrotaan käyttökelpoisia neuvoja toimitusjohtajana toimiville ja sellaiseksi aikoville ja lisäksi annetaan inspiroivia ajatuksia ja ideoita erilaisiin tilanteisiin niin hyvinä kuin haastavina aikoina. Tilaisuudesta on hyötyä kaikille, jotka haluavat kasvattaa ymmärrystään toimitusjohtajan roolista niin arjen työssä kuin vastuunkannon hetkinäkin.

Tilaisuus jatkuu haastattelumuotoisena kirjailijan puheenvuoron jälkeen. Haastattelussa tuottaja Taina Parviainen keskustelee Hannu-Matias Nurmen kanssa kirjan aiheista. Striimatussa tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun chatin välityksellä.


Julkistamistilaisuus pe 21.5. klo 14.00–15.30

Tervetuloa seuraamaan striimattua Toimitusjohtaja -kirjan julkistamistilaisuutta pe 21.5. klo 14.00–15.30. Voit ilmoittautua myös mukaan Kauppakamarikaupassa!

Lisätiedot julkistamistilaisuudesta 
Lisätiedot kirjasta

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 050 358 0846, taina.parviainen@chamber.fi

Katariina Suominen, myyntipäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari
Puh.: 045 773 32978, katariina.suominen@chamber.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin seudun kauppakamari
Helsingin seudun kauppakamari
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

http://helsinki.chamber.fi/fi/

Kauppakamari on arvostettu ammattikirjallisuuden kustantaja, joka julkaisee vuosittain kymmeniä ajankohtaisia teoksia mm. juridiikan, johtamisen ja työsuhteen, taloushallinnon ja verotuksen aihealueilta. Muita suosittuja tuotteita ovat mm. www.kauppakamaritieto.fi, ammattilaisen ajantasainen verkkopalvelu, sekä säännöllisesti päivitettävät kansiot.  

www.kauppakamarikauppa.fi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin seudun kauppakamari

Kasvava Helsingin seutu tarvitsee Malmin entisen lentokentän aluetta asuntorakentamiseen1.6.2021 08:50:26 EEST | Tiedote

Jo pitkään jatkunut ja ennustettu voimakas väestönkasvu tuo haasteita Helsingin seudun kestävälle maankäytölle, asumiselle ja liikenteelle. Kaikkea uutta rakentamista ei kyetä sijoittamaan jo olemassa oleville asuinalueille, vaan käyttöön on otettava joitain kokonaan uusiakin rakentamisalueita. Helsingissä lähitulevaisuuden tärkein uusi asuinalue on Malmin entisen lentokentän alue.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme