Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Lähes 200 yritystä Turun Messukeskuksessa – Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet tuo valoa ja energiaa syksyyn

Jaa

Tapahtumakokonaisuus Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet sisältää tuotteita ja palveluita niin fyysiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin. Mukana Turun Messukeskuksen järjestämässä messutapahtumassa on lähes 200 yritystä.

Esillä ovat erilaiset kuntoilu- ja liikuntalajit, ravinto-, treeni- ja rentoutumistietoa sekä kauneus-, ostos- ja muotivinkit. Messuilla pääsee myös kokeilemaan mm. trendikästä makramee-solmeilua ja valohimmelin tekoa. Taito Varsinais-Suomi esittelee tekstiilinäyttelyn Suomi 100 -vuoden kunniaksi. Tapahtumassa voi tutustua mm. showburleskiin ja luonnonkosmetiikkaan.

Liikkujan kehonhuoltoasioihin kiinnitetään messuilla erityistä huomiota. Fitness-tähti Else Lautala ja liikunnan moniosaaja Lauri Kalima ovat puhumassa kävijöille.

Messuilla kannustetaan hyvinvointiin. Kehittäjä ja kouluttaja Jaana Villanen kehottaa hehkuttamaan itseään ja osaamistaan diivailematta.

Kauneuskäsitykset ovat herättäneet tänäkin syksynä keskustelua. Messuilla käydään Sami Sykön moderoimana Suuri kauneuskeskustelu. Siinä keskustelijoina ovat ex-huippumalli Pipsa Hurmerinta, plastiikkakirurgi Furkat Mansurow ja Mia Pihlasto Ekokampaamo Pure Orange. Keskustelu kuullaan sunnuntaina 29.10.

Uskallusta ja pelkoa käsitellään messuilla lauantaina 28.10. Tuolloin Kristiina Komulainen ja Cristina Andersson kertovat omat kasvutarinansa.

Messujen Outlet-tapahtumassa on mukana monia merkkituotteita, jotka myydään vähintään 30 prosentin alennuksella. Mukana on mm. Guess, David Collection ja Cream.

Poimintoja messujen ohjelmasta:

Perjantaina:

11.30 Enemmän kuin rahalla saa: tunnista hyvinvoinnillesi tärkeät asiat. Vt. erikoislääkäri Harri Helajärvi, Paavo Nurmi -keskus

12.15 TFW Turku toiminnallinen haastekisa

13.00 Uskalla hehkuttaa itseäsi ja osaamistasi – diivailematta! Miten muodostuu 100 tarinaa naisista ja naisyrittäjyydestä? Kehittäjä/kouluttaja Jaana Villanen.

14.30 Työhyvinvointia vahvistavia oivalluksia CupOfTherapy-kuvien siivittämänä. Elina Rehmonen, Cup of Therapy.


Lauantaina:

10.30 Suklaan sielu – kaikki kaakaosta. Jaakko Halmetoja, Foodin Oy

11.00 Valon ja vuodenajan vaikutus värien valintaan sisustuksessa ja pukeutumisessa Stailamos värianalyysitutkimus.

11.00 Weightfulness. FT, kouluttaja Paula Salomaa. MBT ei ole uusi ruokavalio- tai treeniohjelma vaan mielesi treenaamisen menetelmä, joka auttaa sinua onnistumaan minkä tahansa ruokavalion tai liikuntaohjelman noudattamisessa

12.00 Bloggaajien muuttumisleikki, 4Style, Saija Palin ja Sari Salo. Yhteistyössä Åblogit, Televisio Lifestyle Store ja Sokos Wiklund.

14.00 Showburleski – lajiesittely ja kokeilu. Tanssistudio Centro.

15.00 Tyyki Design esittäytyy. Turkulaisen ompelijan vaatemallisto esittelyssä.

15.30 Parhaat kotitreenit – täydellistä bootya metsästämässä? Fitnesstähti Else Lautala ja Elixir Sport -ohjelmasta tuttu Lauri Kalima.

15.45 Äänimaljasyvärentoutus / Workshop, Sees-akatemia


Sunnuntaina:

9.30 Aurajoogan aamujooga, Järjestäjä turkulainen studio Aurajooga.

11.00 Naisten itsepuolustus. Luento ja mahdollisuus käytännön harjoitteisiin, TFW Turku Oy.

12.00 Tarotit ja erotiikka. Tuula Huhtala

14.00 Yrittäjätarinoita, haastattelijana Sami Sykkö, Turkispaja Mia Ristioja, Cool and Classy Anne Raitakari ja Janette Elkiö. Turun Yrittäjänaiset

14.15 LatinMix-kokeilu. Tanssistudio Centro

Messut avoinna pe 27.10. ja la 28.10. klo 10-18 ja su 29.10. klo 10-17

#osaavanainen #terveolo #outlet #turku

Yhteyshenkilöt

Krista Ahonen
projektijohtaja
Turun Messukeskus Oy
puh. 050 594 9641
krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Turun Kirjamessuilla syksyn puheenaiheet dekkareista demokratiaan - Sauli Niinistö, Liza Marklund, teemamaa Viron eturivin kirjailijat Turun Messukeskuksessa 5.-7.10.4.10.2018 11:00Tiedote

Tiedote 4.10.2018. Merkkivuottaan viettävä Viro juhlii teemana myös Turun Kirjamessuilla 5.-7.10. Turun Messukeskuksessa. Kirjamessuilla nähdään kaikkiaan yli 450 ohjelmanumeroa, ja keskusteluissa nousevat esiin ajankohtaiset aiheet niin suomalaisesta kuin virolaisesta yhteiskunnasta. Samanaikaisesti Turun Messukeskuksessa nautiskellaan myös Turun Ruoka- ja Viinimessuista sekä Levymessuista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme