Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Lähes 200 yritystä Turun Messukeskuksessa – Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet tuo valoa ja energiaa syksyyn

Jaa

Tapahtumakokonaisuus Osaava Nainen, Terve Olo ja Outlet sisältää tuotteita ja palveluita niin fyysiseen kuin henkiseenkin hyvinvointiin. Mukana Turun Messukeskuksen järjestämässä messutapahtumassa on lähes 200 yritystä.

Esillä ovat erilaiset kuntoilu- ja liikuntalajit, ravinto-, treeni- ja rentoutumistietoa sekä kauneus-, ostos- ja muotivinkit. Messuilla pääsee myös kokeilemaan mm. trendikästä makramee-solmeilua ja valohimmelin tekoa. Taito Varsinais-Suomi esittelee tekstiilinäyttelyn Suomi 100 -vuoden kunniaksi. Tapahtumassa voi tutustua mm. showburleskiin ja luonnonkosmetiikkaan.

Liikkujan kehonhuoltoasioihin kiinnitetään messuilla erityistä huomiota. Fitness-tähti Else Lautala ja liikunnan moniosaaja Lauri Kalima ovat puhumassa kävijöille.

Messuilla kannustetaan hyvinvointiin. Kehittäjä ja kouluttaja Jaana Villanen kehottaa hehkuttamaan itseään ja osaamistaan diivailematta.

Kauneuskäsitykset ovat herättäneet tänäkin syksynä keskustelua. Messuilla käydään Sami Sykön moderoimana Suuri kauneuskeskustelu. Siinä keskustelijoina ovat ex-huippumalli Pipsa Hurmerinta, plastiikkakirurgi Furkat Mansurow ja Mia Pihlasto Ekokampaamo Pure Orange. Keskustelu kuullaan sunnuntaina 29.10.

Uskallusta ja pelkoa käsitellään messuilla lauantaina 28.10. Tuolloin Kristiina Komulainen ja Cristina Andersson kertovat omat kasvutarinansa.

Messujen Outlet-tapahtumassa on mukana monia merkkituotteita, jotka myydään vähintään 30 prosentin alennuksella. Mukana on mm. Guess, David Collection ja Cream.

Poimintoja messujen ohjelmasta:

Perjantaina:

11.30 Enemmän kuin rahalla saa: tunnista hyvinvoinnillesi tärkeät asiat. Vt. erikoislääkäri Harri Helajärvi, Paavo Nurmi -keskus

12.15 TFW Turku toiminnallinen haastekisa

13.00 Uskalla hehkuttaa itseäsi ja osaamistasi – diivailematta! Miten muodostuu 100 tarinaa naisista ja naisyrittäjyydestä? Kehittäjä/kouluttaja Jaana Villanen.

14.30 Työhyvinvointia vahvistavia oivalluksia CupOfTherapy-kuvien siivittämänä. Elina Rehmonen, Cup of Therapy.


Lauantaina:

10.30 Suklaan sielu – kaikki kaakaosta. Jaakko Halmetoja, Foodin Oy

11.00 Valon ja vuodenajan vaikutus värien valintaan sisustuksessa ja pukeutumisessa Stailamos värianalyysitutkimus.

11.00 Weightfulness. FT, kouluttaja Paula Salomaa. MBT ei ole uusi ruokavalio- tai treeniohjelma vaan mielesi treenaamisen menetelmä, joka auttaa sinua onnistumaan minkä tahansa ruokavalion tai liikuntaohjelman noudattamisessa

12.00 Bloggaajien muuttumisleikki, 4Style, Saija Palin ja Sari Salo. Yhteistyössä Åblogit, Televisio Lifestyle Store ja Sokos Wiklund.

14.00 Showburleski – lajiesittely ja kokeilu. Tanssistudio Centro.

15.00 Tyyki Design esittäytyy. Turkulaisen ompelijan vaatemallisto esittelyssä.

15.30 Parhaat kotitreenit – täydellistä bootya metsästämässä? Fitnesstähti Else Lautala ja Elixir Sport -ohjelmasta tuttu Lauri Kalima.

15.45 Äänimaljasyvärentoutus / Workshop, Sees-akatemia


Sunnuntaina:

9.30 Aurajoogan aamujooga, Järjestäjä turkulainen studio Aurajooga.

11.00 Naisten itsepuolustus. Luento ja mahdollisuus käytännön harjoitteisiin, TFW Turku Oy.

12.00 Tarotit ja erotiikka. Tuula Huhtala

14.00 Yrittäjätarinoita, haastattelijana Sami Sykkö, Turkispaja Mia Ristioja, Cool and Classy Anne Raitakari ja Janette Elkiö. Turun Yrittäjänaiset

14.15 LatinMix-kokeilu. Tanssistudio Centro

Messut avoinna pe 27.10. ja la 28.10. klo 10-18 ja su 29.10. klo 10-17

#osaavanainen #terveolo #outlet #turku

Yhteyshenkilöt

Krista Ahonen
projektijohtaja
Turun Messukeskus Oy
puh. 050 594 9641
krista.ahonen@turunmessukeskus.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messu- ja Kongressikeskus on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Urbaani kaupunkikeidas avautuu Piha & Puutarha -messuilla19.2.2018 12:24Tiedote

Tiedote 19.2.2018. Turun Piha & Puutarha -messut 6.-8.4. hätkähdyttävät tänä vuonna yleisöä muun muassa vehreällä kaupunkipuutarhalla. Ammattiopisto Livian toteuttama yleiskoristelu sisältää mm. viihtyisän oleskelutilan, lyhtyjä, räsymattoja sekä upeita istutuksia. Piha & Puutarha -messut ovat kokonaisuutena jälleen omaperäinen ja uutuusarvoltaan tuore. Luvassa on mm. yllätyksellistä hyggeilyä lattiatasolta korkeuksiin.

Taidetta ja antiikkia maaliskuussa14.2.2018 11:49Tiedote

Tiedote 14.2.2018. Turun Taide- ja Antiikkimessuille kannattaa ottaa arviointia kaipaava esine mukaan. Taidetta tapahtumassa arvioi Helena Laakso ja designia Dan von Koskull. Molemmat ovat tunnettuja ja pitkän kokemuksen omaavia Stockholms Auktionsverkin asiantuntijoita. Messujen antiin kuuluvat myös Turun Rahan Päivä, Nukkekoti- ja Nukkemessut sekä Old Toy Swap Leikkikalumarkkinat. Turun Rahan Päivässä on esillä mm. uransa lopettaneen tennistähden Jarkko Niemisen mittava arvokisakokoelma. Nukkekoti- ja Nukkemessuille puolestaan osallistuu lähes 30 myyjää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme