Linnanmäen Huvipuisto hakee jälleen työntekijöitä moniin eri tehtäviin huvikaudeksi 2022!

Jaa

Linnanmäen kausityönhaku on käynnistynyt 10.1. ja hakea voi 30.1. saakka. Huvipuisto tarjoaa monenlaista eri työtä huvipuistoelämyksien parissa.

Linnanmäen Huvipuistoon valitaan jokaiseksi huvikaudeksi noin 650 kausityöntekijää, joista jokaista kutsutaan hupimestariksi, sillä heistä jokainen on mestari tuottamaan hupia. Hakea voi vaikkapa huvipuistopelimyyjäksi, kahvila- ja ravintolatyöntekijöiksi, sekä myymälänhoitajiksi. Linnanmäki tarjoaa kausityötä myös puutarhanhoitajina, järjestyksenvalvojina ja siistijöinä. Hupimestareita etsitään myös huvilaitteiden käyttäjiksi, lipunmyyjiksi sekä ohjelmatyöntekijöiksi.

-          Linnanmäellä valmistaudutaan lähenevään huvikauteen, ja haemme nyt satoja hupimestareita, joista jokainen on tärkeässä roolissa ainutlaatuisen huvipuistoelämyksen luomisessa, Linnanmäen henkilöstöjohtaja Elina Örthén kertoo.

Työ Linnanmäellä kiinnostaa usein myös ensimmäisen hupimestarikauden jälkeen.

-          Linnanmäen kausihupimestareista yli puolet ovat työskennelleet Linnanmäellä aikaisempina kausina. Kausiesihenkilöistämme jokainen on aloittanut hupimestaripolkunsa kausityöntekijän tehtävistä, kuten moni vakituinen hupimestarimmekin. Toivomme, että Linnanmäki inspiroi tänäkin vuonna montaa hakijaa, jotka pääsevät aloittamaan hupimestaripolkunsa meillä, Örthén kertoo.

Haku Linnanmäen hupimestariksi on avoinna 30.1. saakka, lisätietoja hakemisesta voi käydä kurkkaamassa Linnanmäen verkkosivuilta osoitteessa: www.linnanmaki.fi/fi/rekrytointi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Hupimestari Kiti Friman ryhtyy luotsaamaan Linnanmäen markkinointiviestintää ja tapahtumia6.10.2021 03:58:00 EEST | Tiedote

Linnanmäellä työskentelee noin 700 hupimestaria, joista kuutisenkymmentä työskentelee huvipuistossa ympärivuotisesti. Huvikauden päätyttyä Linnanmäellä valmistellaan jo seuraavaa kautta kaikilla osastoilla. Yksi näistä on markkinointiviestintäpalvelujen osasto, joka vastaa markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja tapahtumista. Osastolla syksy alkoi uusissa merkeissä, kun KTM Kiti Friman aloitti Linnanmäen Huvipuiston ja Lasten Päivän Säätiön uutena markkinointiviestintä- ja tapahtumajohtajana 4. lokakuuta 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme