Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen juhannus täynnä riemua ja tanssia

Jaa

Linnanmäen juhannusta ryhdytään viettämään jo torstaina. Linnanmäen Huvipuistossa vietetään oman maskotin Rolle-pellen juhlapäivää to 21.6. Huvipuistoon pääsee normaalia edullisemmin, sillä juhlapäivän ajan rannekkeita myydään puistossa kaksi yhden hinnalla. Juhannusaattona Linnanmäellä tanssahdellaan juhannustanssien tahtiin ja juhannusviikonloppuna Linnanmäellä viihtyy koko perhe.

Rollen-päivänä 21.6. huvittelijoita hemmotellaan mahtavalla ranneke-edulla

Linnanmäen oma maskotti Rolle-pelle juhlii merkkipäiväänsä huvipuistossa torstaina 21.6. Rolle-pellen mielestä hauskanpito on parasta yhdessä, siksi hän haluaa merkkipäivänään tarjota kaksi ranneketta yhden hinnalla.

Perinteiset juhannustanssit perjantaina 22.6.2018

Linnanmäen Estradilla tanssitaan juhannustunnelmissa koivujen katveessa, kesäyön valossa keskellä kaupunkia. Juhannustunnelmaan huvipuistovieraat tanssittaa vuoden 2004 tangokuningatar ja musiikin moniosaaja Johanna Debreczeni & Amorio. Tanssit alkavat klo 19 ja jatkuvat klo 21 saakka.

”Juhannustanssit ovat juuri sitä ihaninta kesäperinnettä keskellä kaupunkia. Kutsumme kaikki kaupunkijuhannusta viettävät nostalgiannälkäiset valitsemaan kauneimman kukkamekkonsa ylleen ja nauttimaan nostalgisista tansseista Linnanmäelle. Tanssien lomassa voi käydä uudella terassiravintola Keitaalla puiston ytimessä kilistämässä juhannuksen kunniaksi huvipuistomaiset hattaraskumpat”, toteaa Linnanmäen ohjelmatuottaja Sari Hakolampi hymyillen.

Juhannuspäivästä lauantaina 23.6. nauttii koko perhe

Juhannuspäivänä Ohjelmalava Estradilla perheen pienempiä viihdyttää tanssiva ja laulava nukke Maddaleena klo 15, 16 ja 17. Vauhdikas lastenesitys sisältää taikatemppuja, ripauksen teatteria, sekä liikunnallisia laululeikkejä Täti Monikasta Tuiki Tuiki tähtöseen. Luvassa on iloinen, lämminhenkinen ja mukaansatempaava show, jossa kaikki lapset ja lapsenmieliset saavat pomppia, laulaa ja riemuita mukana.

Linnanmäen Huvipuisto on auki koko juhannuksen ja sisäänpääsy huvipuiston alueelle on maksuton.

 

Linnanmäen iloinen juhannusviikonloppu

To 21.6. Rollen-päivä

Huvipuisto avoinna klo 11-21, kaksi ranneketta yhden hinnalla (puistosta ostettuna)

Ohjelmalava Estradilla: Torstaitanssit klo 18-20, Matti Silmu & Saanko Luvan -orkesteri

Pe 22.6. Juhannusaatto

Huvipuisto avoinna klo 11-21

Ohjelmalava Estradilla: Juhannustanssit klo 19-21, Johanna Debreczeni & Amori

La 23.6. Juhannuspäivä

Huvipuisto avoinna klo 11-22

Ohjelmalava Estradilla: Lastenesitys, Maddaleena, klo 15, 16 ja 17

Su 24.6.

Huvipuisto avoinna klo 11-22

Ohjelmalava Estradilla: Lastenesitys, Maddaleena, klo 15, 16 ja 17

Linnanmäki-aiheisia valokuvia löydät Linnanmäen uutishuoneesta, sivun alareunasta:

http://www.linnanmaki.fi/uutishuone

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Adlivankin, Linnanmäen Huvipuisto, toimitusjohtaja, 040 418 7788, pia.adlivankin@linnanmaki.fi

Rilla Engblom, Linnanmäen Huvipuisto, markkinointiviestintäjohtaja, 050 385 5476, rilla.engblom@linnanmaki.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme