Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäen vekkulampi juhannus

Jaa

Linnanmäen keskikesän juhlinta starttaa jo torstaina, jolloin huvipuistossa vietetään sympaattisen maskotin Rolle-pellen omaa juhlapäivää. Juhannusaattona Linnanmäellä taivutellaan juhannustansseissa ja nautitaan kesäisen huvipuiston tunnelmasta.

Linnanmäen Rolle-pelle
Linnanmäen Rolle-pelle

Rollen päivänä to 22.6. Linnanmäen Huvipuistoon on mahdollista päästä tavallista edullisemmin, sillä juhlapäivän ajan rannekkeita myydään puistossa kaksi yhden hinnalla.

- Sympaattisella Rolle-pellelläkin on aina kaveri mukana, joten halusimme tarjota mahdollisuuden kävijöillemme ottaa kaverin mukaan huvittelemaan samaan hintaan. Hauskanpito on parasta yhdessä, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin muistuttaa.

Rollen päivän päättää Jarkko Järvenpään ja Helmenkalastajien vetämät tanssit, jotka toimivat mukavina lämmittelynä varsinaisille perjantain juhannustansseille. Juhannusaattona pe 23.6. huvipuistossa nimittäin tanssahdellaan taas perinteisten juhannustanssien tahtiin. Mittumaarin juhlijoita liikuttaa jo seitsemättä vuotta Kaisa-Mari ja Foxpop.

- Meininki Helsingissä juhannuksena on eri hyvä! Huvipuisto luo tansseille ihan omanlaisen tunnelman; Linnanmäki on täynnä yllätyksiä ja juhannustanssien musiikki toimii loistavasti siinä miljöössä. Olemme iloisia yleisön lämpimästä vastaanotosta. Asiakaskunta on kuutena edellisenä vuotena muodostunut osittain tutuksi ja osittain on paikalla myös uusia tuttavuuksia. Ihan mahtavaa väkeä, laulaja Kaisa-Mari iloitsee tulevista juhannustansseista.

Juhannusviikonloppuna huvipuistossa perheen pienimpiä viihdyttää päivittäin tanssiva ja laulava nukke Maddaleena, jonka esitykset vievät katsojat riemukkaalle matkalle ympäri maailman.

Linnanmäen juhannusviikonloppu

To 22.6.
Huvipuisto avoinna klo 11-21
Rollen päivä: kaksi ranneketta yhden hinnalla (puistosta ostettuna)
Ohjelmalava Estradilla Maddaleena klo 13, 15 & 16
Tanssi-ilta: Jarkko Järvenpää ja Helmenkalastajat klo 18

Pe 23.6.
Huvipuisto avoinna klo 11-21
Ohjelmalava Estradilla Maddaleena klo 14, 16 & 17
Juhannustanssit: Kaisa-Mari ja Foxpop klo 19

La 24.6.
Huvipuisto avoinna klo 13-21
Ohjelmalava Estradilla Maddaleena klo 14, 16 & 18

Su 25.6.
Huvipuisto avoinna klo 13-20
Ohjelmalava Estradilla Maddaleena klo 14, 16 & 18

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linnanmäen Rolle-pelle
Linnanmäen Rolle-pelle
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2016 lahjoitettiin 4,3 miljoonaa euroa ja tavoite vuodelle 2017 on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2017 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäki vie viihteen pyörteisiin koko kesän ajan!27.4.2018 09:39Tiedote

Linnanmäen Huvipuisto on runsaan laitetarjontansa lisäksi tunnettu myös kesäviihteen keskuksena, joka saa kaupungin sydämen sykkimään. Huvipuiston kolme teemaviikkoa rytmittävät kauden ohjelmatarjontaa ja viihteellistä menoa on tarjolla taaperosta tanssihirmuihin läpi kauden. Terassiuutuus Keidas tuo uuden rentoutumisen mekan keskelle huvipuistoa. Keitaan terassitarjontaan kuuluvat myös alku- ja loppukesästä tunnetut dj:t sekä vaihtuvat bändit ja artistit.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme