McDonald's

Lohjan McDonald’s-ravintola aukeaa 28.12.

Jaa
McDonald’s avaa ravintolan Lohjan Lempolaan 28.12. Ympäri vuorokauden palvelevan ravintolan yrittäjänä toimii kokenut McDonald’s-yrittäjä Marko Saurén.

Uusi ravintola aloittaa toimintansa 28. joulukuuta osoitteessa Asemanmäki 10. Ravintola sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä lähellä E18-moottoritien liittymää. 

Ravintolassa on pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Ravintola palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden, ja sen palvelutarjontaan kuuluu myös McDelivery-kotiinkuljetuspalvelu. Tontille avataan myöhemmin myös sähköautojen latauspiste. 

Uuden ravintolan yrittäjänä aloittavuodesta 2015 asti McDonald’s-yrittäjänä toiminut Marko Saurén. Lohjan avauksen myötä Saurénin ravintolaperhe kasvaa viiteen ravintolaan, sillä Saurén omistaa myös Helsingin Kivikon ja Pukinmäen, Espoon Kauniaistentien sekä Vantaan Kaivokselan McDonald’s-ravintolat. Saurénin ravintolat työllistävät yhteensä noin 350 henkilöä.  

Olemme innoissamme, että pääsemme avaamaan Lohjalle täyden palvelun Mäkkärin hyvien liikenneyhteyksien ääreenModerni, ympäri vuorokauden palveleva ravintola on valmiina palvelemaan sekä paikallisia että ohikulkumatkalla olevia asiakkaita. Samalla pystymme työllistämään reilut 50 työntekijää”, Saurén sanoo. 

Lohjan uusi ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran ja Woltin kanssa avauksen yhteydessä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Foodoran tai Woltin lähettikumppani noutaa ruoan. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin ja Foodoran kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin ja Foodoran hinnoittelun mukaan.  

”On hienoa, että voimme palata Lohjalle, jonka keskustassa meillä toimi aiemmin ravintola vuoteen 2015 saakka”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo. 

McDonald’s oli viime vuonna myynnillä mitattuna Suomen suurin pikaruokaketju, ja sen strategiana on kasvaa lähitulevaisuudessa voimakkaasti eri puolilla Suomea. Tänä vuonna ketju on jo avannut uudet ravintolat Poriin, Turkuun, Saloon, Tornioon ja Riihimäelle ja tiedottanut avaavansa uuden ravintolan Lohjan lisäksi myös Lahteen.  

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan uuteen ravintolaan. Vierailuajasta voi sopia olemalla yhteydessä McDonald’s-yrittäjä Marko Sauréniin: puh. 040 560 7568, marko.sauren (at) fi.mcd.com

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Marko Saurén puh. 040 560 7568, marko.sauren (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa 119 maassa, yhteensä noin 39 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 38 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 72 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 53 eli noin 74 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme