Airbus

Lufthansa tilaa 10 Airbus A350-1000 -lentokonetta ja 5 A350-900-konetta lisää

Jaa
Lufthansa Group on tehnyt Airbusin kanssa sopimuksen laivastonsa laajentamisesta kymmenellä A350-1000-koneella ja viidellä A350-900-koneella. Tällä sitovalla tilauksella lentoyhtiö jatkaa toimintansa vähähiilistämistä. Verrattuna edellisen sukupolven lentokoneisiin A350 käyttää huomattavasti vähemmän polttoainetta, mikä vähentää vastaavasti päästöjä.
Lufthansa A350
Lufthansa A350

Tilauksen lisäksi Airbus ja Lufthansa ovat tehneet aiesopimuksen yhteistyönsä vahvistamisesta tulevaisuuden teknologioiden ja vastuullisuuden aloilla. Tähän sisältyy vastuullisen lentopolttoaineen käytön lisääminen, toimintojen optimointi tehostamalla lennonhallintaa sekä vedyn käytön tutkiminen.

Lufthansa on ollut Airbusin asiakas 1970-luvulta lähtien, ja sillä on ollut käytössää kaikkia Airbusin tuoteperheen jäseniä.

A350-lentokoneen uuden sukupolven moottorit ja kevyet materiaalit tekevät siitä polttoaineen käytöltään tehokkaimman laajarunkokoneen. Se on myös luokkansa hiljaisin kone, jonka äänijalanjälki on puolet pienempi kuin edellisen sukupolven lentokoneilla.

Tammikuu 2023 loppuun mennessä Airbus on saanut 925 sitovaa A350-tilausta 54 asiakkaalta ympäri maailmaa. Näin se on myös menestyksekkäin laajarunkokone kautta aikojen.

Tiedote kokonaisuudessaan täällä ja liitteenä (englanniksi):

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintätoimisto Kaiku


Anna-Mari Tiilikainen
Puh. 050 558 0888
airbus(at)kaiku.fi

Kuvat

Lufthansa A350
Lufthansa A350
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

AirbusAirbus

Airbus on vastuullisen ilmailun edelläkävijä turvallisen ja yhtenäisen maailman luomiseksi. Yhtiö tekee jatkuvasti innovaatioita tarjotakseen tehokkaita ja teknologisesti edistyneitä ilmailu- ja puolustusratkaisuja ja -palveluja. Airbus tarjoaa moderneja ja polttoainetehokkaita matkustajakoneita ja niihin liittyviä palveluja. Airbus on myös johtava puolustus- ja turvallisuusalan yhtiö Euroopassa ja yksi maailman johtavista avaruusyrityksistä. Helikoptereissa Airbus tarjoaa tehokkaimmat siviili- ja sotilasratkaisut ja -palvelut maailmanlaajuisesti. www.airbus.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Airbus

Airbus ja Neste yhteistyöhön lentoliikenteen hiilipäästöjen vähentämiseksi uusiutuvalla lentopolttoaineella30.11.2022 14:39:15 EET | Tiedote

Airbus ja Neste, johtava uusiutuvien polttoaineiden tuottaja, ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen edistääkseen uusiutuvan lentopolttoaineen tuotantoa ja käyttöönottoa. Yhtiöillä on yhteinen visio, jossa uusiutuva lentopolttoaine on avainasemassa lentomatkustuksen kasvihuonepäästöjen vähentämisessä. Yhteistyön tavoitteena on kiihdyttää uusiutuvan polttoaineen käyttöönottoa ilmailussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme