McDonald's

Marko Saurén valittiin Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi jo toisen kerran peräkkäin

Jaa
Marko Saurén valittiin jo toistamiseen Vuoden McDonald’s -yrittäjäksi. Saurén omistaa Helsingin Pukinmäen ja Kivikon sekä Espoon Kauniaistentien McDonald’s-ravintolat.

Espoolainen Marko Saurén valittiin Vuoden 2021 McDonald’s -yrittäjäksi 11 yrittäjän joukosta. Saurén omistaa kolme McDonald’s-ravintolaa pääkaupunkiseudulla. Hän on ollut mukana Suomen McDonald’sin toiminnassa jo yli 35 vuoden ajan muun muassa ketjun operatiivisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Yrittäjänä Saurén on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Saurénin ravintolat työllistävät yhteensä noin 200 henkilöä.

Vuoden McDonald’s -yrittäjän tunnustuksen valintaperusteita olivat muun muassa McDonald’sin brändin vahvistaminen, henkilökunnan viihtyvyydestä huolehtiminen, asiakaspalveluun ja
-kokemukseen panostaminen sekä asiakasmäärien ja myynnin erinomainen kehittyminen.

”Marko on onnistunut kaikilla tunnustukseen kriteereinä olevilla osa-alueilla. Hän elää myös todeksi ketjumme arvoja ja toimii hyvänä esimerkkinä muille, niin yrittäjille kuin henkilökunnalle. Markon ravintoloissa asiakkaat ja oma henkilökunta ovat keskiössä, mikä näkyy myös työtyytyväisyystutkimuksissamme, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

”Olen todella ylpeä ja otettu saamastamme huomionosoituksesta. On kunnia saada tehdä töitä kaikissa ravintoloissani aivan upeiden, sitoutuneiden ja ammattitaitoisten ihmisten kanssa. He ovat saaneet nämä tulokset aikaan”, iloitsee Saurén.

Saurénin ravintolat työllistävät myös osatyökykyisiä. He tekevät oman osuutensa tehtävistä, joita McDonald's-ravintolassa tarvitaan erinomaisen asiakaskokemuksen mahdollistamiseksi.

Vuoden McDonald’s -ravintolaksi valittiin tänä vuonna Järvenpään McDonald’s ja Vuoden McDonald’s -ravintolapäälliköksi Janne Hirvonen, joka työskentelee Tuusulan McDonald’s-ravintolassa.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

McDonald’s-yrittäjä Marko Saurén, puh. +358 40 560 7568, marko.sauren (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

McDonald’s-yrittäjä Marko Saurén
McDonald’s-yrittäjä Marko Saurén
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 67 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 57 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme