Espoon kaupunki - Esbo stad

Matinkylän lukion yhteyteen halutaan liikuntahalli ja nuorisotila

Jaa

Kasvava Matinkylän alue tarvitsee nykyaikaisen nuorisotilan ja suuren liikuntahallin, joka palvelee asukkaiden ja seurojen tarpeita.

Liikunta- ja nuorisolautakunta antoi lausunnon Matinkylän lukion hankesuunnitelmasta. Liikuntahalli ja nuorisotila halutaan edelleen säilyttää lukion yhteydessä. Telaniityn kenttä ja huoltorakennus tulee myös toteuttaa alustavien suunnitelmien mukaisesti.

- Luopumista Matinkylän lukion yhteyteen jo aikaisemmin hyväksytyistä nuorisotilasta ja liikuntahallista ei voi missään tapauksessa hyväksyä prosessin tässä vaiheessa, sanoo liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen

Matinkylän alue tarvitsee nuorisotilan ja liikuntahallin. Niiden toteuttaminen Matinkylän lukion yhteyteen palvelee luontevasti asukkaita. Jatkuvasti kasvavalla Matinkylän alueella ei ole suurta liikuntahallia, kuten lähes kaikissa muissa Espoon kaupunkikeskuksissa.

- Liikuntahalli tulee toteuttaa vastaamaan lukion, alueen asukkaiden ja urheiluseurojen tilatarpeita. Halli palvelee liikunnan lisäksi laajasti esimerkiksi kulttuuritapahtumia.

Nuorisopalvelut on esittänyt nuorisotilan toteuttamista sijainniltaan hyvän Matinkylän lukion yhteyteen, jolloin osa koulun tiloista olisi nuorisopalveluiden käytettävissä kouluajan jälkeen. Tällä hetkellä Matinkylän nuorisotila sijaitsee huonokuntoisessa Matinkylän monitoimitalossa. Tiloista oli tarkoitus luopua uusien valmistuessa lukion yhteyteen.

- Nuorille tulee taata jatkossakin monipuolista ja mielekästä vapaa-ajantoimintaa. Se ei ole mahdollista ilman monipuolisia ja nykyaikaisia tiloja.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista:
http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com
Liikunta- ja nuorisopalvelujen johtaja Martti Merra, puh 043 824 9586, martti.merra@espoo.fi

 

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme