McDonald's

McDonald’s aloitti omat kotiinkuljetukset Turussa

Jaa

McDonald’s Satashell Turussa aloitti ensimmäisenä Suomessa McDonald’sin oman sovelluksen kautta tilattavat kotiinkuljetukset.

Ruokaa voi tilata Satashellin McDonald’sista kätevästi Mäkkärin omalla mobiilisovelluksella. Jakelualue kattaa Turun keskustan alueen. Ruoan kuljetus asiakkaalle hoidetaan yhteistyössä Fiugen kanssa.

”On hienoa, että voimme nyt tarjota McDelivery-palvelun, jossa tilaus onnistuu omasta sovelluksestamme. Ruuan tilaaminen kotiin on yleistynyt merkittävästi, ja haluamme pystyä palvelemaan asiakkaitamme tälläkin tavoin”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Mäkkärin mobiilisovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-käyttöliittymille. Sovelluksen kautta on mahdollista tilata kuljetuksia perjantaisin ja lauantaisin kello 10–23 ja sunnuntaista torstaihin kello 10–22.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Jakelualue Satashellin McDonald’sista
Jakelualue Satashellin McDonald’sista
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 56 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme