McDonald's

McDonald’s avaa uuden ravintolan Nokialle 8.12.

Jaa

Nokia saa ensimmäisen McDonald’s-ravintolansa 8.12.2021. Ympäri vuorokauden toimiva ravintola sijaitsee valtatie 12:n välittömässä läheisyydessä noin 15 kilometriä Tampereelta länteen.

McDonald’sin uusin ravintola avautuu Nokialle osoitteeseen Nuijamiestentie 1 keskiviikkona 8.12.2021 kello 16. Ympäri vuorokauden toimivassa ravintolassa on pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Ravintola tarjoaa työtä noin 75 hengelle.

Ravintolan yrittäjänä aloittaa Hannu Wiinikainen, joka toimii yrittäjänä myös Tampereen neljässä McDonald’s-ravintolassa. Wiinikainen on ollut McDonald’s-yrittäjä vuodesta 2011. Tampereella hänellä on ollut McDonald’s-ravintoloita vuodesta 2018.

”On upeaa saada yrittäjänä avata uusi ravintola Nokialle. Olen saanut huomata, että McDonald’s-ravintolaa on odotettu tänne jo pitkään. Koko Tampereen ja Nokian talousalue elää tällä hetkellä vahvaa kasvun kautta, ja uusi ravintolamme mahdollistaa entistä useamman alueen asukkaan palvelemisen sekä paikan päällä ravintoloissa että McDelivery-kuljetuspalvelun kautta”, Wiinikainen sanoo.

Asiakas voi tilata kotiinkuljetuksen Nokian McDonald’silta sekä Woltin että Foodoran kautta. Wolt palvelee oman kuljetusaikataulunsa mukaisesti, Foodora kello 11–22.

McDonald’s oli viime vuonna myynnillä mitattuna Suomen suurin hampurilaisketju, ja sen strategiana on kasvaa lähitulevaisuudessa voimakkaasti myös muualla Suomessa. Ketju on tänä vuonna ilmoittanut avaavansa uudet ravintolat lähiaikoina myös Saloon, Seinäjoelle, Tornioon ja Turkuun.

”Menestyksemme rakentuu vahvalle yhteistyölle paikallisten yrittäjien kanssa. Olen iloinen, että voimme avata nyt Nokiallekin uuden yrittäjävetoisen ravintolan yhdessä Hannu Wiinikaisen kanssa”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

Suomen 66:stä McDonald’s-ravintolasta noin 85 prosenttia on paikallisten yrittäjien omistuksessa, ja yrittäjiä on yhteensä 12.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Hannu Wiinikainen, puh. 0400 77 5855, hannu.wiinikainen (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Foodoran jakelualue
Foodoran jakelualue
Lataa
Woltin jakelualue
Woltin jakelualue
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 56 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme