McDonald's

McDonald’s avaa uuden ravintolan Turun Skanssiin

Jaa

Turku saa jo kolmannen McDonald’s-ravintolansa loppuvuodesta 2021. Uusi ympäri vuorokauden palveleva ravintola avataan uuteen Skanssin kaupunginosaan hyvien liikenneyhteyksien ääreen.

Ravintola sijaitsee noin neljän kilometrin päässä sekä Turun että Kaarinan keskustoista valtatie 1:n varrella osoitteessa Biolinja 27.

Ympäri vuorokauden toimivaan ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista.

”Hienoa, että olemme löytäneet erittäin hyvän uuden liikepaikan Turussa ja pääsemme laajentamaan ravintolaverkostoamme ja palvelemaan asiakkaita entistä paremmin Turun alueella. Kuten nykyiset Turun Satashellin ja Impivaaran ravintolamme sekä Raision ravintola, tulee myös Skanssin ravintola palvelemaan asiakkaita 24/7 niin autokaistalla kuin ravintolasalissakin”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Ravintolarakennuksen rakennuttaa S-Pankki Toimitila Erikoissijoitusrahasto.

”On hienoa, että Turun Skanssin alue kehittyy kaupallisesti hyvään suuntaan ja olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että saamme laajennettua yhteistyötä McDonald’sin kanssa rahaston omistamissa kiinteistöissä”, sanoo rahastonhoitaja Heikki Palmu.

Ravintolan läheisyydessä sijaitsee myös Skanssin kauppakeskus sekä paljon muita palveluita.

McDonald’s on jo tiedottanut avaavansa uudet ravintolat tänä vuonna myös Nokialle, Vaasaan ja Seinäjoelle.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Rahastonhoitaja Heikki Palmu, puh. +358 40 545 0018, heikki.palmu (at) fim.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 56 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Rauman uudistunut McDonald’s palkkaa uusia työntekijöitä – avoin rekrytointitilaisuus 15.7.202112.7.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Rauman McDonald’s-ravintolan alkuvuonna toteutettu kokonaisvaltainen remontti on siivittänyt toiminnan kasvuun, ja ravintola palkkaa useita uusia työntekijöitä. McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari järjestää ravintolassaan avoimen rekrytointitilaisuuden torstaina 15.7.2021 kello 10–12. Kaikki paikalle tulleet hakijat haastatellaan tilaisuuden aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme