McDonald's

McDonald’s-ravintola Espoon Kauniaistentiellä uudistuu ja aloittaa pöytiintarjoilun

Jaa

McDonald’s-ravintola Kauniaistentiellä sulkeutuu remontin ajaksi 26.10.2020. Noin kuukauden mittaisessa remontissa ravintola saa digitaaliset tilauskioskit sekä uuden ilmeen. Uudistunut ravintola aloittaa remontin myötä pöytiintarjoilun.

Kauniaistentien McDonald’s-ravintola on sunnuntaina 25.10.2020 avoinna viimeistä päivää ennen mittavaa remonttia.

Ravintolaan asennetaan laajan remontin yhteydessä uudet digitaaliset tilauskioskit. Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään. Myös ravintolasalin ilme uudistetaan. Uudistunut ravintola avautuu perjantaina 27.11.2020.  

Remontin jälkeen myös autokaistan asiakkaita pystytään palvelemaan entistä sujuvammin kahden tilauspisteen ja digitaalisten menutaulujen ansiosta.

”Olemme todella innoissamme, että pääsemme aloittamaan työt uudistetussa ravintolassa. Uudistus mahdollistaa entistä yksilöllisemmän palvelun ja toivon, että asiakkaamme ottavat uudistuksen tyytyväisenä vastaan”, sanoo yrittäjä Marko Saurén.

McDonald’s jatkaa Suomessa ravintoloidensa kehittämistä yhdessä yrittäjiensä kanssa. Kauniaistentien-McDonald’s on jo 45. Suomen McDonald’s-ravintola, josta löytyvät digitaaliset tilauskioskit.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
McDonald’s-yrittäjä Marko Saurén, puh. +358 040 560 7568, marko.sauren (at) fi.mcd.com
Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme