McDonald's

McDonald’sin arvostettu President’s Award -palkinto Jutta Huikolle

Jaa

McDonald’sissa hankintapäällikkönä työskentelevä Jutta Huikko on saanut arvostetun President’s Award -palkinnon. Kansainvälinen tunnustus on McDonald´sin työntekijöilleen myöntämä korkein mahdollinen kunnianosoitus.

President’s Award -palkinto myönnetään erittäin harvoille, ja vuosittain vain noin prosentti McDonald’sin toimistotyöntekijöistä maailmanlaajuisesti saa palkinnon. Tunnustuksen voi saada työntekijä, joka osoittaa jatkuvaa erinomaista osaamista omalla vastuualueellaan ja kehittää esimerkillisesti McDonald’sia.

”Jutta on tehnyt hienoa työtä hankinnassamme jo pitkään, ja hänellä on ollut merkittävä rooli Suomen McDonald’sin toiminnassa. Viimeisimmän poikkeusvuoden aikana Jutta on ollut tärkeässä roolissa varmistamassa raaka-aineiden saatavuutta ja laatua niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa ja onnistunut myös poikkeusaikana tässä tehtävässä erinomaisesti. Tunnustus tuli ehdottomasti oikealle henkilölle – onnittelut upeasta saavutuksesta, Jutta!” sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Jutta Huikko on työskennellyt McDonald’sissa 13 vuotta. Hän toimii hankintapäällikkönä pohjoismaisessa hankintaorganisaatiossa vastuualueinaan logistiikka, leipomotuotteet sekä operatiiviset tavarahankinnat. Ennen pohjoismaista tehtäväänsä hän toimi ostopäällikkönä Suomen McDonald’sin organisaatiossa.

”Olen hyvin kiitollinen ja ilahtunut näin arvostetun palkinnon saamisesta. Näen palkinnon myös osoituksena hankintaorganisaation arvostuksesta ja tärkeästä roolista McDonald’sissa”, Huikko sanoo.

Palkitseminen on tärkeä osa McDonald’sin yrityskulttuuria. Kansainvälisiin palkintoihin lukeutuu President’s Awardin lisäksi muun muassa Ray Kroc Award, jolla palkitaan maailman parhaat ravintolapäälliköt.

Lisätiedot:

McDonald’sin hankintapäällikkö Jutta Huikko, puh. +358 40 581 5352, jutta.huikko (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11.

Yhteyshenkilöt

McDonald’sin hankintapäällikkö Jutta Huikko, puh. +358 40 581 5352, jutta.huikko (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Jutta Huikko
Jutta Huikko
Lataa
Jutta Huikko ja Olli Johansson
Jutta Huikko ja Olli Johansson
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Jyväskylän Jyväskeskuksen McDonald’s-ravintola uudistuu täysin ja aloittaa pöytiintarjoilun6.4.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

McDonald’s-ravintola Jyväskylän ydinkeskustassa sulkeutuu noin kaksi ja puoli viikkoa kestävän remontin ajaksi tiistaina 6.4.2021. Uudistunut Jyväskeskuksen ravintola avaa ovensa jälleen huhtikuun puolivälin jälkeen. Ravintolan sisustus uudistuu remontissa kokonaisuudessaan ja remontin myötä ravintolaan saadaan aiempaa enemmän asiakaspaikkoja. Remontin valmistuttua ravintolassa aloitetaan myös pöytiintarjoilu. Remontissa saatavien lisäneliöiden ansiosta ravintola on jatkossa yksi Suomen suurimmista McDonald’s-ravintoloista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme