McDonald's

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Kokkolaan

Jaa

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Kokkolaan, kun kaupungin McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran ja Woltin kanssa.

McDonald’sin kotiinkuljetukset laajenee tiistaista 15.9.2020 alkaen Kokkolaan, kun yrittäjä Mika Rajamäen omistama McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetukset. Kotiinkuljetukset toteutetaan yhteistyössä Foodoran ja Woltin kanssa. Foodora aloittaa kotiinkuljetukset tiistaina 15.9.2020 ja Wolt torstaina 24.9.2020.

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran ja Woltin maksuttomilla mobiilisovelluksilla. Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja kuljetuksen hoitavan yrityksen lähetti noutaa ja toimittaa ruoan kontaktivapaasti. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran ja Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran ja Woltin hinnoitteluiden mukaan.

”Kotiinkuljetusyhteistyön aloittaminen Kokkolassa tarjoaa mahdollisuuden palvella asiakkaita entistä laajemmin, joten olen erittäin iloinen, että voimme tarjota kotiinkuljetusta nyt myös täällä. Kuljetuspalvelu tuo joustavuutta ruuan tilaamiseen ja arkeen. Asiakkaamme varmasti arvostavat sitä, että meidät löytää nyt sekä Foodorasta että Woltista”, kertoo yrittäjä Mika Rajamäki.

Mika Rajamäki on aloittanut McDonald’s-yrittäjänä vuonna 2014. Hänen omistuksessaan ovat myös Pietarsaaren, Seinäjoen ja Vaasan McDonald’s-ravintolat.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 24 kaupungissa yhteensä 42 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

McDonald’s-yrittäjä Mika Rajamäki, puh. +358 500 56 5544, mika.rajamaki (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Foodoran kuljetusalue McDonald's-ravintolalle Kokkolassa.
Foodoran kuljetusalue McDonald's-ravintolalle Kokkolassa.
Lataa
Woltin kuljetusalue McDonald's-ravintolalle Kokkolassa.
Woltin kuljetusalue McDonald's-ravintolalle Kokkolassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Happy Meal -linnunpöntöt tarjoavat turvaa yli 1400:lle lintuperheelle11.8.2020 10:00:00 EESTTiedote

McDonald’s käynnistää 13. elokuuta yhdessä BirdLife Suomen kanssa kolopesijöiden suojelua tukevan kampanjan. McDonald’s jakaa Happy Meal -aterian ostajille yli 1 400 itsekoottavaa Happy Meal -linnunpönttöä ja tukee lisäksi lintujen suojelua lahjoittamalla BirdLife Suomelle 10 000 euroa. Linnunpöntöt ovat jaossa lauantaina 26. syyskuuta jokaisessa Suomen McDonald’s-ravintolassa 20 ensimmäiselle Happy Meal -aterian ostajalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme