McDonald's

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Pirkkalan Partolan-ravintolaan 15.10.

Jaa

McDonald’sin ruokia saa tilattua jatkossa kotiovelle nyt myös Pirkkalan McDonald’sista. McDelivery-kotiinkuljetus toteutetaan yhteistyössä Foodoran kanssa.

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Pirkkalaan torstaina 15. lokakuuta. Yrittäjä Ville Lindénin omistama Pirkkalan Partolan McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetukset yhteistyössä Foodoran kanssa.

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran maksuttomalla mobiilisovelluksella. Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja kuljetuksen hoitavan yrityksen lähetti noutaa ja toimittaa ruuan kontaktivapaasti. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran kuljetusaikataulun mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran hinnoittelun mukaan.

”Ruoan kotiinkuljetuksen kysyntä on kasvanut entisestään poikkeusolojen aikana. Olemme iloisia, että voimme tarjota kotiinkuljetusta nyt myös Pirkkalan McDonald’sin asiakkaille yhteistyössä Foodoran kanssa. McDelivery-kotiinkuljetuspalvelu palvelee asiakkaitamme jo 25 kaupungissa. Teemme kaikkemme, jotta ihmiset voivat asioida ravintoloissamme turvallisesti ilman lähikontaktia”, kertoo McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

"McDonald’s on yksi Foodoran rakastetuimmista ja suosituimmista ravintoloista, ja on hienoa, että nyt myös Pirkkalassa päästään nauttimaan sen herkuista kotosalla", Foodoran markkinointijohtaja Nora Särkkä sanoo.

”McDelivery lisää joustavuutta asiakkaidemme arkeen. Kotiinkuljetus on kätevä ja turvallinen tapa tilata ruokiamme, ja ravintolastamme voi myös noutaa ruokaa mukaan”, kertoo yrittäjä Ville Lindén.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 25 kaupungissa yhteensä 46 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Lisätiedot:

McDonald’s-yrittäjä Ville Lindén, puh. +358 40 570 3691, ville.linden (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Foodoran markkinointijohtaja Nora Särkkä, puh. +358 40 729 7585, nora.sarkka (at) deliveryhero.fi

Kuvat

Foodoran jakelualue Pirkkalan Partolan McDonald'sista.
Foodoran jakelualue Pirkkalan Partolan McDonald'sista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme