McDonald's

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Riihimäelle

Jaa
McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Riihimäelle, kun Riihimäen McDonald’s aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran ja Woltin kanssa.

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee maanantaina 6.2.2023 Riihimäelle, kun Riihimäen Mäkkäri aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran ja Woltin kanssa. Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran ja Woltin maksuttomilla mobiilisovelluksilla. 

Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja kuljetuksen hoitavan yrityksen lähetti noutaa ja toimittaa ruoan kontaktivapaasti. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran ja Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran ja Woltin hinnoitteluiden mukaan. 

”Olemme ilahtuneita siitä, että Woltin palvelut kattavat nyt myös McDonald’s-ravintolamme Riihimäellä. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle asiakkaalle mahdollisuuden tilata ruokaa suoraan kotiin”, Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen. 

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille Suomen jokaisen McDonald’s-ravintolan lähialueilla kaikkiaan 37 kaupungissa. Kotiinkuljetuksen ansiosta McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita poikkeustilanteessakin mahdollisimman turvallisesti.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen, puh. 040 577 5570, sami.kortelainen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Foodoran jakelualue Riihimäen McDonald'sista.
Foodoran jakelualue Riihimäen McDonald'sista.
Lataa
Woltin jakelualue Riihimäen McDonald'sista.
Woltin jakelualue Riihimäen McDonald'sista.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 119 maassa, yhteensä noin 39 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 38 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 72 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 54 eli noin 75 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme