McDonald's

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Tampereella ja Pirkkalassa

Jaa

McDonald’sin kotiinkuljetuspalvelu laajenee Tampereella ja Pirkkalassa, kun Tampereen Jäähovin, Kaukajärven, Lielahden ja Pirkkalan Partolan McDonald’s-ravintolat aloittavat kotiinkuljetusyhteistyön Woltin kanssa. Kaukajärven, Lielahden ja Partolan ravintoloissa on saatavilla myös Foodoran kotiinkuljetuspalvelu.

McDonald’s aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Woltin kanssa Tampereen Kaukajärvellä sekä Lielahdessa ja Pirkkalan Partolassa torstaina 25. helmikuuta ja Tampereen Jäähovin ravintolassa maanantaina 1. maaliskuuta. Asiakas voi tilata Woltin kautta kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa.

“Haluamme tarjota asiakkaillemme lisää mahdollisuuksia tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa. Kotiinkuljetusmahdollisuus lisää ruoan tilaamisen vaivattomuutta ja parantaa mahdollisuuksiamme palvella suurempaa asiakasjoukkoa”, sanoo Jäähovin, Kaukajärven ja Lielahden McDonald’s-ravintoloiden yrittäjä Hannu Wiinikainen.

”Ruoan tilaaminen kotiin lisää arjen joustavuutta. Uskon, että asiakkaamme arvostavat, että meidät löytää jatkossa myös Woltista”, kertoo Pirkkalan Partolan McDonald’s-ravintolan yrittäjä Ville Lindén.

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Woltin lähettikumppani noutaa ruoan. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Woltin mobiilisovelluksessa. Kotiinkuljetus toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan. Kaikki Wolt-tilaukset toimitetaan kontaktivapaasti.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 25 kaupungissa yhteensä 50 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

McDonald’s yrittäjä Hannu Wiinikainen, puh. 0400 77 5855, hannu.wiinikainen (at) fi.mcd.com

McDonald’s yrittäjä Ville Lindén, puh. 040 570 3691, ville.linden (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Jäähovin McDonald's-ravintolan kuljetusalue.
Jäähovin McDonald's-ravintolan kuljetusalue.
Lataa
Kaukajärven McDonald's-ravintolan kuljetusalue.
Kaukajärven McDonald's-ravintolan kuljetusalue.
Lataa
Lielahden McDonald's-ravintolan kuljetusalue.
Lielahden McDonald's-ravintolan kuljetusalue.
Lataa
Pirkkalan Partolan McDonald's-ravintolan kuljetusalue.
Pirkkalan Partolan McDonald's-ravintolan kuljetusalue.
Lataa
Lielahden, Pirkkalan, Jäähovin ja Kaukajärven McDonald's-ravintoloiden kuljetusalueet.
Lielahden, Pirkkalan, Jäähovin ja Kaukajärven McDonald's-ravintoloiden kuljetusalueet.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Jyväskylän Jyväskeskuksen McDonald’s-ravintola uudistuu täysin ja aloittaa pöytiintarjoilun6.4.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

McDonald’s-ravintola Jyväskylän ydinkeskustassa sulkeutuu noin kaksi ja puoli viikkoa kestävän remontin ajaksi tiistaina 6.4.2021. Uudistunut Jyväskeskuksen ravintola avaa ovensa jälleen huhtikuun puolivälin jälkeen. Ravintolan sisustus uudistuu remontissa kokonaisuudessaan ja remontin myötä ravintolaan saadaan aiempaa enemmän asiakaspaikkoja. Remontin valmistuttua ravintolassa aloitetaan myös pöytiintarjoilu. Remontissa saatavien lisäneliöiden ansiosta ravintola on jatkossa yksi Suomen suurimmista McDonald’s-ravintoloista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme