McDonald's

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Tampereen Lielahden ja Kaukajärven ravintoloihin 5.10.

Jaa

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Tampereella, kun Lielahden ja Kaukajärven McDonald’s-ravintolat aloittavat kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa.

McDonald’sin kotiinkuljetukset laajenevat Tampereella maanantaina 5.10.2020. Yrittäjä Hannu Wiinikaisen omistamat Lielahden ja Kaukajärven McDonald’s-ravintolat aloittavat kotiinkuljetukset yhteistyössä Foodoran kanssa.

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran maksuttomalla mobiilisovelluksella. Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja kuljetuksen hoitavan yrityksen lähetti noutaa ja toimittaa ruuan kontaktivapaasti. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran kuljetusaikataulun mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran hinnoittelun mukaan.

”Kotiinkuljetusyhteistyön aloittaminen näissä Tampereen-ravintoloissa tarjoaa mahdollisuuden palvella asiakkaita entistä laajemmin. Kuljetuspalvelu tuo joustavuutta ruuan tilaamiseen ja arkeen. Asiakkaamme varmasti arvostavat sitä, että meidät löytää nyt Foodorasta”, kertoo yrittäjä Hannu Wiinikainen.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 24 kaupungissa yhteensä 44 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Lisätiedot:

McDonald’s-yrittäjä Hannu Wiinikainen, puh. +0400 77 5855, hannu.wiinikainen (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Foodoran jakelualue Tampereen Kaukajärven McDonald'sista
Foodoran jakelualue Tampereen Kaukajärven McDonald'sista
Lataa
Foodoran jakelualue Tampereen Lielahden McDonalds'ista
Foodoran jakelualue Tampereen Lielahden McDonalds'ista
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme