McDonald's

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Vantaan Vaaralan ravintolaan

Jaa

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Vantaalla, kun Vaaralan McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa.

McDonald’sin kotiinkuljetukset laajenevat Vantaalla maanantaina 1. helmikuuta, kun McDonald’s-yrittäjä Hannu Siitarisen omistama Vaaralan McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa.

”Meistä on todella hienoa, että voimme vihdoin tarjota McDelivery-kotiinkuljetusta Foodoran kautta. Kuljetuspalvelu tuo joustavuutta ruuan tilaamiseen ja arkeen. Asiakkaamme arvostavat varmasti sitä, että tuttuja ruokia voi tilata jatkossa myös kotiin”, Siitarinen sanoo.

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran maksuttomalla mobiilisovelluksella. Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Foodoran lähetti noutaa ja toimittaa ruoan kontaktivapaasti. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran hinnoittelun mukaan.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 25 kaupungissa yhteensä 49 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

McDonald’s-yrittäjä Hannu Siitarinen, puh. +358 40 569 5555, hannu.siitarinen (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Vantaan Vaaralan McDonald's-ravintolan Foodoran jakelualue.
Vantaan Vaaralan McDonald's-ravintolan Foodoran jakelualue.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Rauman McDonald’s-ravintola uudistuu ja tarjoaa töitä 10 uudelle työntekijälle25.1.2021 08:00:00 EETTiedote

McDonald’s-ravintola Raumalla sulkeutuu noin kuukauden kestävän remontin ajaksi maanantaina 25.1.2021. Uudistunut ravintola aloittaa remontin myötä pöytiintarjoilun. Ravintola palkkaa myös uusia työntekijöitä, ja järjestää kaksi rekrytointitilaisuutta 3.2.2021 ja 23.2.2021 Kontion kahvilassa (Karjalankatu 3, Rauma) kello 13–16. Kaikki paikalle saapuvat hakijat haastatellaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme