McDonald's

McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee Vantaan Vaaralassa ja Varistossa

Jaa

McDonald’sin kotiinkuljetuspalvelu laajenee Vantaalla, kun Vaaralan ja Variston McDonald’s-ravintolat aloittavat kotiinkuljetusyhteistyön Woltin kanssa. Vaaralan ravintolassa on saatavilla myös Foodoran kotiinkuljetuspalvelu.

McDonald’s aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Woltin kanssa Vantaan Vaaralassa ja Varistossa maanantaina 3. tammikuuta. Asiakkaat voivat tilata Woltin kautta kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa.

“Kotiinkuljetuspalvelu lisää arjen joustavuutta. Uskon, että asiakkaamme arvostavat, että meidät löytää jatkossa Foodoran lisäksi myös Woltista”, Vaaralan McDonald’s-ravintolan yrittäjä Hannu Siitarinen kertoo.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme erilaisia mahdollisuuksia tilata McDonald’sin tuttuja ruokia. Kotiinkuljetusmahdollisuus lisää ruoan tilaamisen vaivattomuutta ja parantaa mahdollisuuksiamme palvella yhä suurempaa asiakasjoukkoa”, sanoo Variston McDonald’s-ravintolan yrittäjä Esa Soininen.

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Woltin lähettikumppani noutaa ruoan. Asiakas voi seurata toimituksen etenemistä Woltin mobiilisovelluksessa. Kotiinkuljetus toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin hinnoittelun mukaan. Kaikki Wolt-tilaukset toimitetaan kontaktivapaasti.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 32 kaupungissa yhteensä 59 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Yhteyshenkilöt

McDonald’s-yrittäjä Hannu Siitarinen, puh. 040 569 5555, hannu.siitarinen (at) fi.mcd.com

McDonald’s-yrittäjä Esa Soininen, puh. 0400 372 584, esa.soininen (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Woltin jakelualue Variston McDonald'sista
Woltin jakelualue Variston McDonald'sista
Lataa
Woltin jakelualue Vaaralan McDonald'sista
Woltin jakelualue Vaaralan McDonald'sista
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 67 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 57 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme